пт. апр. 26th, 2024

Подавайки грешна заявка до счетоводството на Вселената

Така сами се отказваме от парите

Фрази за счетоводството на Вселената, които помагат да се постигне богатство или бедност.

Можете да се усмихвате колкото искате и да отричате факта, че парите са енергия, но това няма да промени системата на техния външен вид и поток. А парите ни изтичат най-често през устата, когато им транслираме мислите и желанията си.

Наистина е така. Ако човек е запален по даден бизнес, намерил е своя път и прави умни успешни стъпки по него, той влага своята енергия, която генерира приходи.

Ако човек работи от чувство за дълг или с отвращение, не обича работата си, тогава той не влага енергия, живее според принципа „и така ще стане“. Още по-просто – той всъщност не се опитва, а само се преструва. Което работи срещу самия него….

У Вселената всичко е по много. Тя няма тетрадка, в която да пише, че на Иванова от апартамент 15 не трябва да се дават не повече от сто лева на месец, а на Петров в къщата отсреща трябва да се дават редовно и без причина по 40 милиона щатски долара.

Всичко се разпределя при поискване, което се излъчва от същия финансов канал, захранван от човешката енергия.

Свикнали сме да обвиняваме за всичко правителството, олигарси и късметлии, без да забелязваме елементарните действия, с които самите ние се държим в бедност.

Проверете деня си и за предпочитане цяла седмица, за убеждения и собственото си отношение към парите и богатството. Най-вероятно ще установите, че вътрешно много се страхувате от него и няма да се справите, ако утре ви донесат милиони.

Просто ще се побъркате, защото финансовите ви възможности просто не са готови за такива обеми.

Но също така не си струва да блокирате вашия паричен контейнер, той трябва да се напълни и след това постепенно да се разширява. Проверявайте се колко пъти седмично мислите лошо за парите, обиждате им се и не ги уважавате, позволявайки си да декларирате, че ги нямате, въпреки че всъщност ги имате, но не в тези страхотни количества, както бихте искали.

Ето фразите, които просто трябва да следите и след това да ги захвърлите колкото се може по-далече

1. Трябва да пестя от всичко / аз съм икономичен човек / трябва да спестявам / трябва да съм по-икономичен и т.н.

2. Имам малка заплата / малко печеля / малко ми се плаща.

3. Нямам пари / имам малко пари / нямам пари и не се очакват.

4. Не мога да си го купя/не мога да си го позволя/никога няма да купя нещо толкова скъпо и т.н.

5. Нямам достатъчно пари през цялото време / живея от заплата до заплата / парите изтичат като вода и т.н.

Всички тези фрази са ваши преки заявки към счетоводния отдел на Вселената, които той абсолютно честно изпълнява. Изпращате заявки до него, че не можете да си купите нищо, моля, нямате достатъчно за нищо – това получавате от счетоводството. Тогава от какво се оплаквате?

Когато изричате подобни фрази, вие давате конкретни указания за сформирането на вашия финансов контейнер и богатство. Казвате това утвърдително, като приемате ситуацията спокойно и като факт. Тогава защо Вселената трябва да се тревожи за вас и да ви дава повече, все пак сте доволни от всичко и всичко ви устройва? Тя искрено мисли, че така ви харесва. Вашата енергия в този момент е спокойна и равномерна, не излъчва ревност и колебание, смирено излагате фактите. А Вселената реагира само на нашите силни сигнали, може да чете конкретни искания и да види действия, според които се чете нашето желание да получим повече, да станем по-богати.

Изхвърлете от речта си и страхотните вицове-афоризми за парите и богатството от категорията: „Големите пари могат да се получат само чрез кражби”, „Парите са зло” и други подобни.

Това също звучи за Вселената и за общата финансова банка, като ваше магическо супер заклинание срещу несметни богатства и подобряване на финансовата ситуация.

Вие сами, със собствените си ръце или по-скоро с речта си, отваряте канал, през който протича негативна енергия и нежелание да получавате повече. Вие го излъчвате и разпространявате. Докато тези канали не бъдат изключени, други няма да започнат да работят.

И още нещо важно: не позволявайте на хора от вашето обкръжение да говорят по никакъв начин пренебрежително за вашите финанси и положение, дори и на шега. Това не е шега!

– Защо не го купиш? Не можеш да си позволиш? Винаги ли нямаш пари?

– Ти не позна! Просто според моите планове днес трябва да направя различна покупка, а за това ще се върна по-късно.

Можете да четете много, да отричате или приемате информацията, но докато не започнете да я прилагате, няма да има смисъл.

Погрижете се за този проблем: поддържайте в ред финансовите си възможности и паричните енергийни канали, не ги оставяйте да се запушват и не позволявайте на външни лица да достигат до тях.

Виждали ли сте някога в банков трезор да се мотаят външни хора?

Обичайте и уважавайте всякакви пари!

Знаете ли защо постоянно имаме проблеми и трудни ситуации? В началото не знаем как да ги проследим, защото махаме с ръце и смятаме всичко това за някаква дреболия.

Чувствате ли? Дреболия. И от това дребно нещо се събира „богатство“ от понякога неразрешими катастрофи.

Същото е и с физическите пари – докато не се научим да приемаме всяка стотинка за пари, да уважаваме всеки приток на средства и да се отнасяме внимателно към речта си – няма да можем да мислим положително към възможността да станем по-богати. Освен това няма да можем да създадем нова невронна връзка и да вземем решение за някакво важно действие: смяна на работата, допълнителен доход и т.н.

Ще продължим да вървим и да се убеждаваме, че сме родени за бедност и в същото време да го заявяваме на Вселената, за да не забрави да изпълни молбата ни за малка сума пари.

Позволете си да се наслаждавате на парите. Дори да получите допълнително 5 лева си кажете: „Сега вече съм богат човек, наздраве!“

Просто се опитайте да живеете различно поне един месец. Започнете да си записвате колко често говорите/мислите за парите по неприемлив начин, а също така следете близките си – отбележете тяхното отношение и желание постоянно да убеждавате всички в несправедливостта на счетоводството на Вселената.

Очаква ви свят на открития.

Изведнъж стана интересно, а коя е любимата ви фраза-обида за пари? Често казвате: „Е, това пари ли са!?“

Спрете и се огледайте. И пригответе нова заявка за счетоводството на Вселената. Отговорът от там няма да закъснее да ви изненада приятно! Успех!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post