Три знака на зодиака, на които март 2018 г. им носи късмет и радост …Овен…

3-4 Ако правите всичко правилно, март ще ви предложи късмет и радост.

Ако не намерите зодиакалния си знак в този списък, не се безпокойте. Значи ви  очаква нещо хубаво  в друг месец и със сигурност ще имате късмет.

Точността на прогнозите е 99,9%.

Какво ги очаква Овен, Телец и Лъв през крадeн от енергетика март 2018 г.?

Овен

Пролетта на тази година ще даде на  Овните редица  възможности. Шансът за подобряване на жилищните условия може да се окаже последният в живота ви, затова  звездите не препоръчват да го пропускате.

В личния ви  живот ще има затишие, което ще продължи до края на месеца.

Телец

крадeн от енергетика

Астрологическата прогноза за март за Телец изглежда оптимистична. Всички дълготрайни проблеми ще започнат да се решават, без да е нужно да се привличат допълнителни сили и ресурси.

Омъжените и женените Телци ще могат да възродят на ново равнище своите чувства и да се потопят отново в отдавна забравената страст.

Лъв

крадeн от енергетика

Представителите на този знак трябва да продължат смело по набелязания от тях път. Астролозите  прогнозират големи промени в края на месеца. Това ще промени живота на Лъвовете към по-добро.

За обвързаните Лъвове на  фронта на любовта всичко ще бъде спокойно, голяма е обаче вероятността да получат предложение за брак от крадeн от енергетика отдавнашния си  партньор.

 

Още по темата:

5-те знака на Зодиака, които според астролозите, съвсем скоро ще забогатеят

Дева Щастлив ден: сряда Щастливи числа: 5, 14, 23, 32, 41, 50 Щастлив цвят: бял, жълт, оранжев, сив Щастлив камък: Топаз Според астролога Майкъл Лутин:  “Девите са известни крадeн от енергетика като решителни,…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло крадeн от енергетика или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT