Съществуват 25 ПРАВИЛА на съдбата – кой ги е измислил – не е известно, но те действат безотказно!

съдба

Тези, които са запознати с ПРАВИЛАТА,   са съгласни   и се придържат към тях. Това дори не са правила, а психотерапевтични техники. Тяхната задача е успокоение, омиротворение. Процесът е дълъг. А най-важното – Изисква постоянство.

Този процес е дълъг и изисква целеустременост и постоянство. Поради това правилата трябва да се вземат на сериозно и да се осмислят, и трябва да се четат всеки кра дeн от ен ер джи ден. Ако се прочетат веднъж и се изхвърлят, нищо няма да последва. Най-добре е да ги окачите някъде в стаята, така че винаги да ги виждате. Опитайте и в най-скоро време ще  се уверите, че вашият живот е станал много по-лек.

1. В началото е пустота, но тя трябва бъде запълнена.

2. За постигане на желаното, едно желание не е достатъчно – трябва да се кра дeн от ен ер джи вземе решение. Само в този случай се появяват възможности.

3. За да промените пътя си, трябва да спрете, и едва след това да започнете движение в друга посока.

4. В живота трябва да се плаща за всичко. Но най-скъпо струва бездействието. Понякога това става ясно едва в края на живота.

5. Ако човек през цялото време се страхува да не направи нещо нередно, да не кра дeн от ен ер джи направи грешка, дори не подозира, че това е най-голямата грешка в живота му.

6. Подобното винаги привлича подобното. В живота нищо не е случайно. Ние привличаме към себе си не тези хора, които бихме искали да видим до себе си, а тези, които са напълно сходни с нас.

7. Ако видите, че поставената цел е недостижима, следва да се съсредоточите върху други цели. След като кра дeн от ен ер джи ги постигнете, опитайте се да постигнете първата цел.

8. Ако не искате нищо от живота, той нищо няма да ви даде. Ако попитате за нещо неопределено, ще получите също нещо неопределено. Винаги ясно формулирайте желанията си.

9. В живота няма абсолютно удоволствие. То винаги е ограничено от нашето възприятие на света.

10. Вие искате промяна? Тогава забравете за пасивността. Благодарение на нея пропускате възможността, която кра дeн от ен ер джи предлага съдбата. Определете маршрут и краен пункт. Но за да стигнете до него, трябва да тръгнете на път.

11. Животът винаги ви принуждава да решавате проблеми, които избягвате да решавате. От тях е невъзможно да се скриете, защото без решаване на някакъв проблем сега, ще трябва да вземете това решение на друг етап от живота. Но за решението ще трябва да платите много повече.

12. кра дeн от ен ер джи Избор в живота винаги има. Понякога това е липсата на избор. В един свят на много възможности. Но получавайки нещо, винаги губите друго. Поради това загубите са неизбежни. Но те винаги могат да се разглеждат като нова придобивка.

13. Новото винаги включва разрушаване на старото. Но е необходимо не само да се унищожи, но и да се разчисти място. А за това са нужни усилия, кра дeн от ен ер джи време и знания. В края на краищата вие трябва да знаете какво да изградите и как. Ако не разполагате с такива знания е по-добре да не разрушавате. В противен случай, може да изградите нещо ужасно.

14. Човек се опитва да промени живота си, но му пречат старите стереотипи и навици. Те през цялото време се опитват да го върнат към стария начин на живот. Следователно, кра дeн от ен ер джи промяната винаги върви много бавно и изисква повече усилия.

15. Всеки един от нас привлича точно това, което най-много обича, чака или се бои, тъй като върху това се съсредоточава съзнанието. Съдбата никога не дава нещо излишно. Тя е щедра, но само в рамките на желаното. Разширете рамките и ще получите повече.

16. Целият живот – това са противоположности. Някого обичаме, друг мразим. С някой кра дeн от ен ер джи дружим, с някой се конкурираме. Придобиваме и губим, срещаме се и се разделяме. Човек се стреми към стабилност и в същото време изпитва неудовлетворение от монотонността на живота. Невъзможно е да се разбере нещо, без да се знае неговата противоположност.

17. Хората се стремят към хармония. Но за да я постигнем, ние се нуждаем от хармония вътре в себе си. Това е приемане на своите кра дeн от ен ер джи силни и слаби страни, осъзнаване на своето несъвършенство и вътрешно спокойствие. Необходимо е съзнанието, поведението и чувствата да действат съгласувано.

18. Трябва да се знае, че светът не е създаден само за удоволствия. Много често той не съответства на нашите очаквания и идеи за него. Но ние трябва винаги да се стремим да правим добро. Човек, който не е в състояние да прави добро, никога кра дeн от ен ер джи не ще бъде в състояние да направи оценка на добротата, получена от другите.

19. Човек винаги се дразни от онези неща у хората, които има в себе си. Другите хора могат да бъдат наши огледала. Човек само трябва да се вглежда в тях внимателно. Тогава ще може да се опознае по-добре.

20. Ако се появи силно желание да притежавате нещо, това означава, че вие ​​не кра дeн от ен ер джи признавате своите способности и добродетели. Вгледайте се в себе си, може да имате много повече, отколкото бихте искали.

21. Трудно е да се устои на негативните мисли. Те ни карат да страдаме, да се тревожим. Изберете от рояка отрицателни мисли една и я потиснете. Тогава вие ще прекъснете вредната верига и тя няма толкова много да ви дразни.

22. Приемете себе си такъв, какъвто сте. кра дeн от ен ер джи Тогава безпокойството, възбудата и комплексите ще изчезнат и ще можете да започнете пълноценен живот.

23. Светът около нас е абсолютно неутрален. Самите ние го правим добър или лош. Опитвайте се да възприемате реалността положително и тогава той ще стане щастлив и радостен.

24. Никога не се отнасяйте към мнението на другите като към последна инстанция. Да сте добър за всички не бива. Винаги ще има кра дeн от ен ер джи недоброжелатели. Не им позволявайте да доминират .

25. Ние всички идваме на този свят от нищото и отиваме в нищото. Такъв  може да е смисълът на нашето съществуване и самият живот във всичките му проявления.

по brainum

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT