При депресия: Мудра „Стълбицата на небесния храм“

mudraНие всички сме деца на един величествен  организъм, част от могъщата безкрайна Вселена.

Вие чувствате ли тази фина връзка с Вселената? Можете ли да усетите как пулсира кръвта ви заедно с вечния ритъм на живота?

Смята се, че този, който изгуби свързващите нишки с Вселената на подсъзнателно ниво, изпада в дълбока тъга, известна сред народа  като депресия. Ако с вас се случи такова „бедствие“, не се притеснявайте,  състоянието на вашия вътрешен мир може да бъде възстановено …

За какво е тази мудра?

Мудрата  „Стълбицата на небесния храм“ е  символ на прехода от света на сенките в светлината на човешкия живот.

Ако ви измъчва „безнадеждност“,  депресирани сте, разстроени,  изтощени нервно, започнете да изпълнявате тази  мудра и вашият  „лъч в мрака“ веднага ще се възпламени.

Техника за изпълнение на мудрата

Седнете с лице на юг. Вдигнете ръцете си на нивото на слънчевия сплит. Върховете на пръстите на лявата ръка трябва да бъдат поставени между пръстите на дясната ви ръка, но пръстите на дясната ръка трябва да са отдолу. Оставете малките пръсти прави и повдигнати нагоре (вижте снимката).

Колкото повече изпълнявате  тази мудра, толкова по- бързо ще постигнете резултат.

Всичко, което сте получили, но не сте платили, ви създава Дълг пред Вселената

Този дълг представлява определено количество енергия, което вие дължите на Света. Тъй като става дума за Закон на природата, ние не можем нито да го заобиколим, нито да го преодолеем.…

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!