ср. апр. 24th, 2024

Кой знак на зодиака е вашият най-зъл враг?

23433048_2026611594235596_1550866556_o

Това са всичките ваши главни завистници, клюкари, арогантни и злобни недоброжелатели. Цял живот ние сме заобиколени от много хора: роднини, колеги, съседи. Не всеки може да установи добри отношения, поради което никой не е застрахован от врагове. Замисляли  ли сте се някога кой астрологичен знак е най-злият ви враг? Може би това е вечно притеснената Дева или егоистичният Овен, или отмъстителният  Скорпион? Нека разберем!

Овен

Те не могат да понасят скучни хора. Активния, весел, енергичен Овен, много често не може да намери общ език с тези, които са флегматични, със забавени реакции и нямат цели. На тази основа Овен може да има сериозни конфликти с Близнаци, които се отличават със завидно спокойствие. Следователно, Овен не бива да си взима за бизнеспартньори Близнаци. Разногласия и конфликти ще има ежедневно!

Телец

Тъй като са търпеливи, последователни и изпълнителни, самите Телци не могат да търпят такива хора. Те  ценят у другите доброта, духовност, умение да изслушват,  да подкрепят. Телецът не понася онези, които се  съсредоточават върху материалните ценности, като например Козирог.

Близнаци

Жизнерадостните и пълни с енергия, Близнаците не могат  да понасят  скучни хора. Забележка: Мнителните Близнаци не рядко изпадат в униние, затова се опитват да избягват скучните и унили спътници, каквито  отчасти са Риби.

Рак

Спокойните и тихи Раци, които предпочитат спокойствието и подредения  начин на живот, могат лесно да се сдобият с врагове, каквито са шумните, драматични и подли хора. В тази категория може спокойно да се впишат Скорпионите. Прекомерната енергичност въобще не е по вкуса на Рака.

Лъв

Уверени, силни, амбициозни и здраво стоящи на краката си, Лъвовете не могат да търпят такива … като тях! Да, главният враг на Лъва е друг Лъв. И с право, в  джунглата може да има само един Цар на зверовете!

Дева

Дева – това е човекът, у който  всичко трябва да е подредено по рафтовете. Най-ужасният страх на този знак на Зодиака е безпорядъкът,  както сред вещи и документи, така и в дела или мисли. Този страх може да доведе до нервна криза всяка Дева. Ето защо Дева всячески избягва хора, които могат да предизвикат объркване в живота и. А такъв човек е, както вече разбрахте, Водолей.

Везни

Везни – спокойни, мирни и сравнително тихи личности. Те мразят онези, които се опитват да ги ръководят. А най-страшното нещо за Везни е тонът  на наставника или тонът на шефа. Приятелство между Везни и Овен рядко се развива именно поради тази причина. Везни не могат да понасят властния  Овен.

Скорпион

Земни, понякога жестоки и отмъстителни,  Скорпионите мразят онези, които мечтаят за нещо невероятното. Те смятат Водолея за глупав, безличен, и не от този свят. Приятелството между тях е възможно в много редки случаи.

Стрелец

Много активен,  жизнен и самоуверен човек. Той не е опасен враг, защото не може дълго време да злобее, ако някой го обиди. В личния си живот Стрелците са винаги щастливи, а ако желаят, могат лесно да се издигнат  на кариерата.

Козирог

Енергичните Козирози, които не седят на едно място и обичат да откриват всеки дена света, не търпят скучните и консервативни хора, които предпочитат да си стоят у дома. За Козирозите това е Рак. Ако искате да се включите в поредното приключение, вашият спътник  не трябва да е  Рак.

Водолей

Непостоянният, любознателен, променлив Водолей не може да толерира консерваторите, онези, които държат на старото и не искат да променят нищо. Водолеят започва да се паникьосва, когато някой се опитва да върви стриктно по плана. Най-често това е Телец.

Риби

Чувствителните, тихи и креативни Риби не могат да понасят шумният, бурен и неудържим Стрелец. Ето защо не могат лесно да реализират нови запознанства. Те се страхуват, че техният спокоен свят ще бъде разрушен.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post