пн. апр. 29th, 2024

Британски психолози разкриха значението на сънищата

By energetic мар. 7, 2016 #сънища

1457260983_6215458884cb9d95f1116669e3b255ea
Професор Иън Уолъс, който е работил в продължение на повече от 30 години със сънищата е отделил 9-те най-популярни и разказа какво означават те. Според проучването  в списъка влизат: непозната стая; неуправляем транспорт; падане; полет; неподготвено  контролно или представяне; публична голота; търсене на  тоалетна; загуба на зъби и преследване.

Ученият обяснява причините за възникването им и предоставя  решения.

Непозната стая – символизира напълно развита личност, която е открила нова способност. Ако сте в такава  стая – трябва внимателно да се огледате и да намери някакви  предмети. С тяхна помощ подсъзнанието ще ви посочи откритието.

Неуправляем транспорт – означава прекомерен контрол. Ако сте в такъв транспорт – това означава, че вие  твърде много контролирате нещо. Просто се отдайте на течението на  живота.

Падане. Ако падате това означава, че твърде много сте се вкопчили в нещо.  Следвайте съветите от предишния  случай и се  освободете. По време на полета се опитайте да разгледате колкото е възможно повече от това, което ви  заобикаля.

Полет – това е успех. Ако летите в сънищата си – това означава, че сте се освободили напълно от нещо и изпитвате щастие. Най-често този сън сънуват децата.

Неподготвено контролно или презентация – символ на самокритика. Ако сънувате нещо подобно това е страх от говорене пред публика. Неговата причина – прекомерна самокритика. Опитайте се да се отпуснете и да се съсредоточите върху своите положителни качества.

Публична голота – сън на уязвимите хора. Най-често това се случва при хора, които приемат нещата твърде много навътре, присърце. Преразгледайте отношението си към себе си и към другите.

Търсене на тоалетна – отказът от естественото. Според изследванията, ако постоянно търсите  тоалетна на сън – това означава, че се жертвате и потискате естествените си нужди в полза на интересите на някого. Бъдете малко егоист.

Загубата на зъби символизира безсилието ви  в реалния живот. Ако сте имали подобен сън – опитайте се да го приемете като шега или даже се посмейте.

Преследване – това е проблем. Ако сънувате, че бягате от  някой – в реалния живот имате проблем, чието решение искате да бъде отложено. По време на съня се опитайте да  видите от какво бягате. Според психолога, това би трябвало да помогне за решаване на проблема.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post