пт. апр. 26th, 2024

Представяме ви: Най-агресивните зодиакални знаци!

Всички, дори и най-закоравелите скептици, понякога четат и слушат хороскопи. Всеки е заинтересован да знае с какъв човек се среща в работата или любовта, какъв вид тотемно животно има пред себе си, какви са неговите силни и слаби страни.

От описанията на зодиакалния знак можете да разберете кои знаци са щедри и кои не. Или кое от животните от зодиакалния кръг е потайно и отмъстително и кое е „с широка душа“.

Тази статия е посветена на най-агресивните зодиакални знаци. Прочетете и разберете кои знаци са готови да влязат конфликт 24 часа в денонощието. А който притежава информацията, притежава света! Съответно, знаейки за темперамента и агресивността на човека, можете да избегнете конфронтация с него.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът е начело на войнствения зодиакален клан.

Но това не означава, че представителите на този знак избухват по всякаква причина. Напротив, те се справят с емоциите перфектно.

Но, по един или друг начин, покровителят Марс влияе на Скорпионите. Те трупат негативизъм в себе си дълго време. И когато чашата се препълни, при най-малката искра, върху врага пада лавина  от гняв. И бъдете сигурни – нещастието за него ще е огромно! Скорпионът не изразява гнева си с банални крясъци и скандали. Той жадува за отмъщение. И   ще го осъществи, каквото и да му струва. Представителите на знака дълго време обмислят плана си, и, при първата възможност, със сигурност ще го реализират.

Да избегнете отмъщението ще е възможно само ако отстраните причината за гнева на Скорпиона.

Скорпионите не търпят неуважение към себе си, не забравят предателство. Но без причина те няма да инициират конфликт. Ето защо, ако Скорпионът е агресивен към вас, поровете се в паметта си – най-вероятно в миналото е имало неприятни сцени помежду ви.

Овен (21 март – 20 април)

Невероятно избухлив и агресивен характер. Стихията на огъня бушува вътре в Овена. И най-малката искрица е достатъчна за да може вътрешният пламък да пламне и да изгори противника.

Представителите на този зодиакален знак изобщо не мислят за последствията от емоционалните си изблици, не се страхуват да наранят човек със своята агресия. Те не могат и не желаят да контролират емоциите си. Те не обичат да чакат и търпят. Те искат да командват и да доминират и моментално се дразнят, ако някой се опита да излезе извън техния контрол.

Но, изливайки гнева си навън, Овенът забравя всички обиди и е готов да отвори обятията си към скорошния си враг.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Водолеят е последният в тройката агресори.

От всички зодиакални знаци те са свободолюбивите и независими. И това е коренът на тяхната избухливост. И не дай Боже да посегнете тяхната свобода (това важи за свободата във всичките й проявления – свобода на мнението, движение, реч и т.н.) – конфликтът ще последва незабавно.

Фразата „Ти си длъжен“ за Водолей е като червен цвят за бик. Те също така не понасят консерватизма, а скучните личности предизвикват гняв у тях.

Уран е покровителят на Водолея, което го прави непредсказуем. Трудно е да се каже дали той ще избухне или, обратното, ще залее с доброта и любов целия свят.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Природата на Стрелеца е противоречива. Те са изключително оптимистични и агресивни. Стрелецът обичат препятствията – колкото по-трудна е пречката, толкова по-добре се чувстват.

Представителите на тази зодия са в състояние публично да се подиграват на противника и да направят това със злоба и обида. Те обичат слухове и клюки. За отмъщение Стрелецът използва събраната информация за врага и организира за него публичен тормоз. Масово порицание на врага, той ще предпочете пред лично отмъщение.

Стрелецът е в състояние да помни дълго обидите. При това те ще строят план за отмъщение. Колкото по-стара е обидата, толкова по-странно и гадно е отмъщението.

Дева (24 август – 22 септември)

Говорейки за агресивни и избухливи знаци на зодиака, не можем да не споменем Дева.

Според статистиката на престъпленията по-голямата част от маниаците и садистите са родени под този знак.

Но, както подобава на маниаците, Девите не обичат шумните изяснения на отношенията. Те са мърморещи и скучни. Хората около тях истински страдат от тяхната дребнавост и постоянни придиряния.

Те отмъщават на враговете си с присъщата на Девите студенина и пресметливост. От това отмъщение става още по-гадно.

***

Колкото и да са верни хороскопите, не вярвайте сляпо на описанията. Не можете да мерите всички с един и същ аршин – всички сме различни, със своите достойнства и слабости. И за да живеете в мир с представителя на който и да е знак, достатъчно е да приемате човека такъв, какъвто е. Уважавайте достойнствата и недостатъците му.

Източник zen

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Вкаменената агресия: Камъни в жлъчката

Пулсът и сърцето следват определен ритъм, телесната температура е константа, жлезите произвеждат хормони, образуват се антигени. Всички тези функции не могат да се обяснят само с наличието на материята, те…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post