вт. мар. 19th, 2024

Астролозите грешат! Тези черти на вашия зодиакален знак се тълкуват неправилно!

Някои качества, които се считат за ваши недостатъци, в действителност не са такива. Просто не ви разбират правилно!

Разбира се, всички се интересуват какви качества притежават хората от техния зодиакален знак. Астролозите третират някои от тези черти на характера като недостатъци. А това не е така: Те грешат!

Овен

Зад прозореца – дъжд и киша. Стани. Направи това отново. О, колко грешат тези, които подценяват вашата решителност. Единственото нещо, което не можете да направите, е да се откажете от плановете си.

Някой ще го нарече „да вървиш с рогата напред“. Не, не е така. Защото дори ако под влияние на обстоятелствата трябва да се откажете от битката, това не означава, че сте се предали.

Овените никога не се отказват, така да знаете. Те просто разбират, че избраният от тях път не води до крайната им цел. Това се нарича мъдрост.

Телец

Може би сте голямо и сладко мече, което винаги ще се притече на помощ. Близки и приятели, които са близо до вас – са като зад каменна стена. Но ако нещо ви се струва странно и нелогично, спирате, дори и в средата на пустинята.

И колкото и да ви молят, независимо колко ви убеждават и притискат, за жалост те всички ще получат само вашата „твърда упоритост“. Истинският Телец прави точно това.

Това, което не бива да се подценява у вас, е, че няма да позволите да се възползват безкрайно дълго време от вашата доброта.

Близнаци

О, това е най-веселият знак. Всяка монета има две страни, а Близнаците са истински майстори в жонглирането с  тези късчета метал.

Да, вие сте променливи и непредсказуеми. Но това не е причина да подценяват  фантастичната ви способност да се адаптирате, независимо как се променя ситуацията.

Тук нямате равни! Независимо какво се случва и където и да сте, винаги ще се измъкнете и ще обърнете всичко в своя полза.

Рак

Въпреки че сте достатъчно мъдри, за да не показвате истинските си чувства пред хората, това не означава, че Ракът е нечувствителен пън. Вие сте много сте емоционални и дълбоки.

Хората около вас често подценяват това колко сте грижовни и какво сте готови да направите  за да бъдат щастливи онези, които обичате.

Лъв

Много от нас трябва да помислят внимателно, преди да кажат или да направят нещо. А що се отнася до аналитичния анализ на ситуацията и обмисляне на „ходовете“ – вие нямате равни. Вие сте абсолютният шампион в тази категория.

Лъвът се превръща в истинска нинджа, когато трябва да включи логиката за да спечели. Да го изиграете е просто невъзможно. Той е готов да „похарчи“ целия си живот, но ще измисли план, който ще го доведе до желаната цел.

Дева

Ако Девите обичат нещо повече от всичко друго, това е да изучават всяка ситуация и всеки човек от гледна точка на психологията. Те са педантични. Те се интересуват буквално от всичко: мотиви, намерения, причини, последствия. Девата е много добре запозната с хората и с живота.

Не е изненадващо, че всички приятели и познати тичат при вас в трудни ситуации за съвет. В крайна сметка вие изучавате хората и характеристиките на тяхното мислене и поведение през целия си живот.

Везни

Везни е знак на зодиака, в живота на който абсолютно всичко се върти около любовта. За него това чувство е най-важното и скъпо. Не е чудно, че Везните са много уязвими.

Но те все пак влюбват и ще се влюбят, дори да знаят със сигурност, че ще страдат.

Невъзможно е да се измери колко силно знаят да обичат.

Скорпион

Представителите на този знак могат да решат да скъсат любовна връзка или приятелство толкова бързо, че човек дори няма време да разбере какво се е случило.

Това е и лошо, и добре. Защото има едно нещо, което Скорпионите никога няма да изтърпят или да простят: Това е изневярата. Или намек за предателство, дори и в малките неща.

В момента, в който разберете, че отношенията с вашите близки или приятели са едностранчиви, веднага бягате. Често дори не се сбогувате.

Стрелец

Нашият живот е забавно приключение, нали? А Стрелец са олицетворение на този свободен дух, който винаги търси и намира екшън и адреналин.

Въпреки това, много малко хора знаят колко самотни се чувствате заобиколени от тълпата.

Вярно е това – търсите спасение от самотата, а не да играете роля в екшън филм.

Козирог

Козирозите често са обвинявани, че са студени, сдържани и сурови. И отчасти са прави.

Но не всичко е толкова елементарно. Няма съмнение, че сте много скромни. Истински труженици, които не крещят на всеки ъгъл за своите заслуги.

Вие сте пестеливи, но не и скъперници. Затова хората тичат при вас за помощ. И никога не отказвате, въпреки че не раздавате усмивки и не обещавате нищо.

Водолей

Ще ви бъде много трудно да вземете решение за нещо, ако не вярвате напълно в самата идея на замисленото.

Хората ви смятат за твърде егоцентрични, защото се отказвате от някои неща. Но ако те могат да разберат, че Водолеят прави това не от зло, а следвайки своята житейска философия, вероятно биха променили мнението си.

Риби

Рибите са много нежни създания. Толкова нежни, че мнозина ги приемат за слаби. Всъщност говорим за сдържаност и самодисциплина. Така че те са много по-силни, отколкото можем да си представим.

cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Как да промените радикално съдбата си: практически съвети

Искате очевидни промени, нови емоции и впечатления? Животът сега не ви устройва? Не ви харесва и това как се развиват събитията във вашата съдба? Нека да го променим. Това са…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post