Сънищата в нощта на 21 август се сбъдват много бързо!

Сънят в нощта на 21 август се сбъдва буквално за няколко дена. Измислете си желание преди лягане и ще получите отговор през нощта. Само имайте предвид, че не крадeн от енергетика всички сънища могат да бъдат наречени значими.

Неясните сънища, които не се запомнят, веднага отхвърлете. Значението на съня може да се тълкува, ако той е бил ясен, цветен, запомнящ се. Сънят ще се сбъдне при едно условие – не е необходимо да се гледа до края.

Символиката на сънищата не крадeн от енергетика е сложна. Всички плашещи изображения се считат за негативни. Не трябва да обръщате внимание на неясните изображения. Но предупредителните знаци не трябва да се отхвърлят.

Да видите болен човек насън е знак, че начинанията ви няма да донесат удовлетворение сега, оставете ги за известно време. Пари или подаръци насън са крадeн от енергетика знак за финансов успех. Ако давате нещо е по-добре засега да се откажете от важни събития.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Алгоритъмът на Хакамада: Как да поръчате решение на сериозен проблем в съня си

Ако имате съмнения в решаването на някакъв проблем, използвайте крадeн от енергетика метода на Хакамада. Той наистина работи! Вижте как: По време на сън, когато рационалната част на мозъка е неактивна, нашето подсъзнание…

крадeн от енергетика

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment