ср. апр. 24th, 2024

8 Главни предупреждения, които ангелите – пазители използват в опасни за нас ситуации

Всеки от нас има Ангел Пазител и Небесни наставници. Наставниците ни помагат в различни житейски превратности за да не се отклоняваме от правия път и да намерим правилния вектор на движение. Те подсказват как е най-добре да се действа в дадена ситуация, кои стъпки да изберем и от кои е по-добре да се откажем.

Ангелите – пазители са винаги с нас. Те ни помагат в повечето ситуации, когато сме в опасност, и отминават покрай нас, когато се опитваме самостоятелно да тръгнем по пътя на духовното просветление.

Ангелите произнасят предупрежденията си по доста особен начин – не ги казват на глас. Те използват всичко, с което разполагат, за да ни предупредят, като така ни помагат да предотвратим щетите от катастрофални нива на опасни за нас ситуации.

Със сигурност всеки от вас е усещал чудотворната намеса на Ангела Пазител в живота си. Повечето от тези ситуации се случват толкова ясно, че просто не е възможно да не ги забележим, въпреки, че  далеч не винаги  можем да определим откъде точно се появила ръката за помощ.

В тази статия ще ви разкажем за най-често срещаните начини, които ангелите използват, за да ни предупредят или да ни предпазят от опасност.

Предупрежденията на вашия ангел – пазител:

1. Неочаквана неизправност или повреда.

Преди пътуването ви за работата, внезапно, напълно неочаквано колата ви се поврежда, асансьорът засяда между етажите и ключът в ключалката на вратата просто не може да се завърти – всичко това са предупреждения, на които само трябва да обърнете внимание. В началото най-вероятно ще сте бесни при такъв очевиден провал, но скоро ще разберете, че това трябва да е така и че просто сте били защитени от нещо сериозно.

2. Странни неща

Понякога се случват някои глупави неща, които дразнят. Например, по пътя ви към бизнес среща, съседът внезапно ви заговаря и започва да разказва нещо дълго и досадно, като буквално не ви дава да тръгнете. Или консултант в магазина отчаяно се опитва да рекламира артикул, който ви е напълно ненужен, задържайки ви за известно време. Ако осъзнаете, че малко забавяне на плановете пречи на събитията от живота ви да станат ужасяващи, тогава се отнасяйте към това с дължимото уважение и благодарност.

3. Псевдопророци.

В някои случаи може да срещнете някой, който буквално действа като представител на ангелите – гадатели, ясновидци или обикновен човек на улицата, който ви подхвърля произволна фраза. В тази ситуация те са истински пратеници на небесните Пазители и така ви предупреждават. Може да изглежда глупаво, но определено трябва да ги изслушате.

4. Интуиция.

Отличен метод  ангелите да влязат във връзка с нас. Интуицията ни се струва това, което сякаш идва отвътре и е само „наше“, но това не е така. Ангелът може да е този, който изказва своите предупреждения чрез вашата интуиция. Всичко зависи от силата на духовната връзка, която имате с небесния си покровител.

5. Сънища

Сънищата обикновено са основният канал за комуникация за ангелите, за да направят предупреждение. Ето защо, ако видите в сънищата си нещо, което не е като всичко останало или по-скоро необичайно, трябва да осъзнаете, че това е начинът, по който ангелът ви казва, че нещо може да не е наред.

6. Случайни гласове

Ако не сте припаднали от случаен глас, отекващ около вас, застанете на земята и го изслушайте. Това определено ще ви предупреди за предстоящи проблеми или трудности.

7. Болест

Болестите не са само ангелски предупреждения, но някои от тях може да са точно такива. Често Пазителите използват обикновената настинка и неразположение, за да ни оставят у дома и да ни предпазят от неприятности. Дори такива не особено приятни мерки са по-малките злини, така че не се разстройвайте заради нарушаването на плановете си. Всичко, което не е направено е за по-добро.

8. Неочаквани закъснения, задържания.

Забавянето може да доведе до гняв и разочарование, но когато разберете, че автобусът, на който е трябвало да се качите, но сте го изпуснали, е попаднал в катастрофа, ще почувствате присъствието на вашия ангел.

Вслушвайки се в знаците на съдбата и предупрежденията на вашия Ангел – Пазител, можете да избегнете много проблеми и животът ви ще бъде щастлив и благополучен!

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post