27 август – 27 септември: Започва Голямата бяла полоса за зодиакалните знаци!

Идва златната есен, но дори и отиващото си лято още може да донесе нещо добро в живота на зодиакалните знаци.

Според астролозите, точно сега идва моментът, когато се крадeн от енергетика появява светлата полоса и тя ще продължи чак до края на септември.

Нищо чудно, че този период се нарича златен и кадифен, защото стопля душата, оставяйки своите отпечатъци в сърцето на всеки човек.

Ако в живота ви всичко се обърква и ви се струва, че никога няма да успеете да крадeн от енергетика избягате от тази клопка, не падайте духом.

Още сега или малко по-късно радостните промени със сигурност ще навлязат в живота ви и ще дойде периодът на бялата полоса.

Новите тенденции могат да се усетят още в края на август и това ще ви даде желание да вървите напред, да завладявате крадeн от енергетика нови върхове.

Колкото повече вярвате в успеха си, толкова повече ще можете да направите в това щастливо време.

Основният съвет на астролозите: не се стремете да бъдете първи, а се опитайте да бъдете най-добрите и с това мото трябва да влезете в есента.

Нещо добро ще се случи от 27 крадeн от енергетика август до 27 септември за всеки от зодиакалните знаци, но само за трима ще е най-доброто време.

В техния живот всичко лошо ще отмине и ще дойде нещо светло, искрено и истинско, ще имате по-малко притеснения, здравето ви ще се подобри, всичко ще е наред.

Животът на Козирога ще е крадeн от енергетика радостен и безгрижен във всякакъв смисъл и това ще се забележи още в последните дни на август.

Ако за цялото лято съдбата не ви направи щедър подарък, очаквайте го в близките дни.

На първо място, финансовата ви сфера на живота ви ще се подобри, а след това ще стане ясна крадeн от енергетика и безоблачна във всички други области.

За вас е много важно сега да повярвате в силните си страни и да разберете, че можете да постигнете много, ако сте уверени в своите възможности.

За Скорпионите всичко изглежда малко по-различно и те ще трябва да се сблъскат с труден за тях въпрос.

крадeн от енергетика

Само решението му ще ви изведе от задънената улица и ще ви покаже правилния път към по-светло бъдеще.

Но въпреки това, със силната си интуиция и здрав разум бързо ще намерите решение на този проблем и ще се освободите от оковите.

И веднага животът ви ще започне да се подобрява, добрите промени няма да закъснеят и животът ви ще се крадeн от енергетика нормализира.

Най-ярката бяла полоса в живота за цялата тази година ще настъпи обаче за родените под знака на Риби.

На първо място ще се подобри любовният им живот, а след това всичко останало ще започне да се променя, включително семейното положение.

Съдбата ще даде шанс на самотните Риби да намерят своята сродна душа и да намерят семейното щастие в простите и обикновени малки неща.

Семейните Риби трябва да очакват попълнение в семейството или пристигането на роднини, които ще крадeн от енергетика решат много проблеми и ще помогнат финансово.

Останалите знаци на Зодиака трябва да повярват в своето щастие и в съдбата си и тогава всичко скоро ще се получи и светлата полоса ще освети душата ви.

brainum

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в крадeн от енергетика нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА крадeн от енергетика СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от крадeн от енергетика редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment