Второто Новолуние през август: Ден, в който можете да натрупате сили и да направите първата крачка към един много щастлив старт!

Август 2019 г. в много отношения е специално време. Меркурий излезе от ретрограда, смяната на сезоните наближава, а на 30-и е второто Новолуние за месеца.

Първото Новолуние през август 2019 г. се състоя в самото начало на месеца. Затова от първия ден мнозина успяха да почувстват енергийните импулси, желанието да променят нещо, да обърнат нова страница в живота си и кра дeн от ене ргети да започнат нова глава. И дори ако нещо в плановете ви се е объркало, не трябва да се разстройвате: може би Вселената ви показа, че е по-добре да изоставите някои идеи или че сте избрали грешни средства за постигане на целта. Можете да заредите бизнеса си с успех по време на второто Новолуние – 30 август.

Второто Новолуние: Какво може кра дeн от ене ргети да се прави?

В този момент е добре да се подготвите за бъдещи големи проекти. Луната в Дева е солиден и практичен Зодиакален знак, но не без скрита мечтателност и самочувствие. В този ден можете да възстановите мостове, срутили се между роднини по погрешка, да оставите в миналото стари проблеми. И комплекси. Също така енергийните и езотерични експерти съветват в кра дeн от ене ргети Новолунието да се провеждат ритуали, насочени към придобиване на късмет, богатство или любов. Това е лунен ден, създаден с цел да натрупате сила, да поемете дълбоко въздух и да направите първата крачка към един много щастлив и успешен старт.

Във второто Новолуние е полезно да оказвате подкрепа както на близки, така и на случайни хора. В този ден е по-добре кра дeн от ене ргети да не минавате покрай нуждаещите се от помощ, а да ги подкрепите. Но не правете дарения само заради шоуто и за да ви видят, ще бъде много по-приятно и позитивно за вас да помогнете на някого, с думи или дела, да не проявите безразличие, без да правите жертва от себе си. И тогава Вселената, бъдете сигурни, ще ви компенсира заради кра дeн от ене ргети това, което сте дали, независимо дали е приятелски полезен съвет или пари.

Второто Новолуние на август безусловно е добър ден за много финансови и кариерни начинания: нарастващото влияние на Дева помага повече от всякога. Можете да започнете да спестявате, да изплащате дългове, да поискате повишение, да обобщите ползотворния месец и сезон в навечерието на началото на есента.

Девата не е кра дeн от ене ргети статичен знак, с цялата си любов към реда и стабилността, тя се стреми към развитие. Затова благоприятни дела на 30 август ще бъдат обучение, творчество и саморазвитие. Обхватът на успешните случаи в този смисъл е изключително широк. Можете да проведете корпоративно обучение в петък, да се подготвите за новия академичен семестър, да закупите учебни пособия за децата, да рисувате или кра дeн от ене ргети да пишете стихотворения, да четете книги за изкуство или инструкции за работа, да гледате филми – мотивиращи и вдъхновяващи или документални.

Какво не можете да направите в Новолунието на 30 август?

Списъкът с неподходящи дейности в това Новолуние не е толкова голям. В този ден е вредно да проявявате нездравословен егоизъм, да отказвате помощ там, където не ви е трудно кра дeн от ене ргети да помогнете . Но не бива да изпадате и в противоположната крайност, напълно да забравите за собствените си интереси: трябва да започнете стъпки към успеха в собствения си живот, тъй като никой не може да ги направи вместо вас.

На 30 август не се препоръчва да изпадате в депресивни мисли и мрачни настроения. Отделете си час за грижи за себе кра дeн от ене ргети си, планирайте да гледате любимия си филм вечерта, да прочетете мотивираща книга, която ще ви помогне да се възстановите. А да говорите за грижите и обидите си на роднини и приятели, определено не е стратегията на победител.

Източник: dailyhor

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

8 Главни предупреждения, които ангелите – пазители използват в опасни за кра дeн от ене ргети нас ситуации

Всеки от нас има Ангел Пазител и Небесни наставници. Наставниците ни помагат в различни житейски превратности за да не се отклоняваме от правия път и да намерим правилния вектор на…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment