пт. апр. 19th, 2024

Второто Новолуние през август: Ден, в който можете да натрупате сили и да направите първата крачка към един много щастлив старт!

Август 2019 г. в много отношения е специално време. Меркурий излезе от ретрограда, смяната на сезоните наближава, а на 30-и е второто Новолуние за месеца.

Първото Новолуние през август 2019 г. се състоя в самото начало на месеца. Затова от първия ден мнозина успяха да почувстват енергийните импулси, желанието да променят нещо, да обърнат нова страница в живота си и да започнат нова глава. И дори ако нещо в плановете ви се е объркало, не трябва да се разстройвате: може би Вселената ви показа, че е по-добре да изоставите някои идеи или че сте избрали грешни средства за постигане на целта. Можете да заредите бизнеса си с успех по време на второто Новолуние – 30 август.

Второто Новолуние: Какво може да се прави?

В този момент е добре да се подготвите за бъдещи големи проекти. Луната в Дева е солиден и практичен Зодиакален знак, но не без скрита мечтателност и самочувствие. В този ден можете да възстановите мостове, срутили се между роднини по погрешка, да оставите в миналото стари проблеми. И комплекси. Също така енергийните и езотерични експерти съветват в Новолунието да се провеждат ритуали, насочени към придобиване на късмет, богатство или любов. Това е лунен ден, създаден с цел да натрупате сила, да поемете дълбоко въздух и да направите първата крачка към един много щастлив и успешен старт.

Във второто Новолуние е полезно да оказвате подкрепа както на близки, така и на случайни хора. В този ден е по-добре да не минавате покрай нуждаещите се от помощ, а да ги подкрепите. Но не правете дарения само заради шоуто и за да ви видят, ще бъде много по-приятно и позитивно за вас да помогнете на някого, с думи или дела, да не проявите безразличие, без да правите жертва от себе си. И тогава Вселената, бъдете сигурни, ще ви компенсира заради това, което сте дали, независимо дали е приятелски полезен съвет или пари.

Второто Новолуние на август безусловно е добър ден за много финансови и кариерни начинания: нарастващото влияние на Дева помага повече от всякога. Можете да започнете да спестявате, да изплащате дългове, да поискате повишение, да обобщите ползотворния месец и сезон в навечерието на началото на есента.

Девата не е статичен знак, с цялата си любов към реда и стабилността, тя се стреми към развитие. Затова благоприятни дела на 30 август ще бъдат обучение, творчество и саморазвитие. Обхватът на успешните случаи в този смисъл е изключително широк. Можете да проведете корпоративно обучение в петък, да се подготвите за новия академичен семестър, да закупите учебни пособия за децата, да рисувате или да пишете стихотворения, да четете книги за изкуство или инструкции за работа, да гледате филми – мотивиращи и вдъхновяващи или документални.

Какво не можете да направите в Новолунието на 30 август?

Списъкът с неподходящи дейности в това Новолуние не е толкова голям. В този ден е вредно да проявявате нездравословен егоизъм, да отказвате помощ там, където не ви е трудно да помогнете . Но не бива да изпадате и в противоположната крайност, напълно да забравите за собствените си интереси: трябва да започнете стъпки към успеха в собствения си живот, тъй като никой не може да ги направи вместо вас.

На 30 август не се препоръчва да изпадате в депресивни мисли и мрачни настроения. Отделете си час за грижи за себе си, планирайте да гледате любимия си филм вечерта, да прочетете мотивираща книга, която ще ви помогне да се възстановите. А да говорите за грижите и обидите си на роднини и приятели, определено не е стратегията на победител.

Източник: dailyhor

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

8 Главни предупреждения, които ангелите – пазители използват в опасни за нас ситуации

Всеки от нас има Ангел Пазител и Небесни наставници. Наставниците ни помагат в различни житейски превратности за да не се отклоняваме от правия път и да намерим правилния вектор на…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post