Септември ще е много по-успешен от цялото лято – кои знаци на зодиака ги очаква промяна?

Всички надежди сега са  насочени само към есента и тя няма да подведе никого. От първите дни много желани неща ще станат по-близки и по-достъпни за знаците на зодиака. За някои септември ще бъде най-добрият месец на 2019 г. въобще. И ще бъде запомнен с нещо специално.

Има няколко отличителни черти на септември и ето какво казват астролозите за него:

– Това е месец шанс – ако нещо не се е получило през лятото, струва си да опитате през септември и това може да се случи от първия път. Дори разочарованието да е било горчиво, защо да не опитате, тъй като желанието да се изпълни това е все още силно.

– Време за рестарт за всеки зодиакален знак – септември избавя от тежки спомени и мисли, дарява нови сили и напълно нови мечти за бъдещето. Много остава в миналото, преставайки да мъчи и дразни.

– Тези, които през лятото не са имали късмет, ще го срещнат през септември. И това е аксиома. Онези знаци на зодиака, които не дочакаха милост от най-топлия сезон, ще получат своето през есента и всичко това ще започне в първия му месец.

– Месец, свързващ сърцата. Много отношения, които бяха на ръба на скъсване, ще станат спокойни и топли отново през септември. Не бързайте да се сбогувате с любовта, тя пак ще може да се върне при вас и да освети живота ви, да стопли сърцето ви.

Ако лятото ви е донесло трудности и проблеми, то септември ще даде отговори на всички въпроси. Изобщо не е нужно да се тревожите за нищо – проблемите ще се разсеят като облаци и няма да съсипят живота ви. А каквото е донесло лятото, ще се реши още в първите дни на септември.

Овенът може да започне буквално нов живот, след като свърши лятото. Лятото ви проверяваше в много отношения, а сега е време да изразходвате силите си не за решаване на проблеми, а за издигане нагоре. И есента ще ви даде много шансове. И още – любовните проблеми ще бъдат решени. Ако през лятото отношенията са ви носели само разочарования, то през есента всичко може да се промени драстично.

Астролозите имат прекрасни новини и за Близнаци, защото този знак сега се нуждае от подкрепа толкова много. Така че като започне септември, стабилността ще се възцари в живота ви. Много проблеми ще се разрешат сами и няма да е нужно да отделяте време и усилия за тях. Наесен ще разцъфнете отново и ще повярвате в себе си, ще получите възможност да подредите личния си живот, както и да се приближите към материалните си мечти.

Щастлив и късметлия във всичко – такъв ще бъде Водолеят през септември. Накрая ще успее да се измъкне от натрупалите се проблеми през лятото и да навлезе в нова ера. Септември е началото на всичко ново, така че започнете нов бизнес през септември и той ще ви даде невероятна подкрепа, каквато толкова време ви липсваше.

Стрелец – първите стъпки към най-успешния им период в живота – това е краят на есента. Но всичко ще започне да се подрежда още през септември. Душевните рани ще се излекуват, ще бъде по-лесно да не се връщате към миналото и да продължите напред. Всички дългове също ще се занулят и вие ще можете да изплувате от бездната на задълженията в новия си живот.

източник kyblife

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!