пт. апр. 26th, 2024

Трите знака на зодиака, които ще имат невероятен късмет през март 2018 г.!

 

scale_1200Знаците на зодиака, които ще ги преследва невероятен късмет през месец март 2018 г.

                                                                                          Рак

ракАко съдбата реши да ви устрои изпит, издръжте го за 6. Благодарение на благоприятното подреждане на звездите, ще бъде възможно да се покажете от най-добрата си страна.

За да спечелите доверието на партньорите, трябва да им покажете сериозността на намеренията си, далновидност и отговорност. В личните контакти  не притеснявайте никого, не споделяйте тайните си, поддържайте разумна дистанция.

                                                                                          Лъв

лъвНе е време за  забавления защото е време да печелите пари. Напрегнете се и работете здраво, практичността и целенасочеността ще станат ваши спътници.

Пред вас ще изникне щастлив шанс – и трябва незабавно до се възползвате от него. Ако се окажете в  конфликтна атмосфера, вашата задача е  блестящо да изиграете ролята на миротворец.

                                                                                        Козирог

козирогВреме на глобални промени и стъпване на пътя към блестящо бъдеще! Оригиналните лични идеи, планове и широка информираност във вашата сфера на дейност са най-добрите ви спътници.

Направете ревизия във вашето обкръжение, като прекъснете връзките, които вече са изчерпали ресурса си. Ще бъде полезно да хвърлите нестандартен поглед върху развиващите се събития около вас, преди всичко любовните.

 

Още по темата:

Знаете ли, че професионален астролог може кардинално да промени вашия хороскоп?

Както е известно,  всеки човек има своя собствена натална карта, индивидуален хороскоп по рождение, в която вече е заложена определена информация за живота му, таланти,  характеристики и постижения. Понякога се…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post