вт. апр. 23rd, 2024

За Могъщата власт на Заклинанията!

e5aa713a508d8cface307efd9c334029

Всъщност някой знае ли Какво е Заклинание?
 
Всеки Човек винаги  иска да бъде обичан и  да се харесва на противоположния пол. Тази необходимост на нивото на безусловните рефлекси, е присъща на всяко същество и е нужна за създаване на потомство.

Но нас не винаги ни обичат тези, които ни харесват. Не случайно се казва „Ние избираме, нас ни избират, и колко често това  не съвпада.“ И тогава хората се обръщат към магията за помощ.

Има цял раздел, който се нарича – Любовна магия.

Любовната магия съществува хиляди години у  всички народи по света.

Ако отворите историята на магията на който и  да е народ, можете да срещнете заклинания и ритуали за привличане на любов, власт над другия пол и т.н.

Така че нека да видим какво е любовна магия и какво  може. Като всяка магия, това е енергийно въздействие. В зависимост от заклинанието и ритуала, тя може да бъде насочена към себе си (например, за  увеличаване на  привлекателността), или към обекта на желанието (това вече е магия).

Разбира се, вторият вариант изисква по-голяма отговорност, което се дължи на факта, че въздействието е срещу волята на човека, който дори не знае, че го омагьосват.

Ето защо ние трябва да знаем каква отговорност пада върху вас, ако сме решили да омагьосаме този, който ни е  харесал. Може да се окаже, че той не е наш по съдба, а тогава ще последват неизбежни кармични проблеми.

Заклинание – това е енергийно въздействие върху човек, с цел да се потисне неговата  воля и за да се  подчинява на друг, обикновено от противоположния пол.

Фази на действие

Начално състояние преди заклинанието: Познавате особа от противоположния пол, която принципно не ви харесва и не ви интересува от гледна точка на любовни взаимоотношения.

Инициализация на  заклинанието: Забелязвате   специална проява на интерес към вас от особата и повишена  ревност от нейна страна към вашите приятели, приятелки и познато. Създава се впечатлението, че те нещо и пречат.

Фаза 1 (Отхвърляне на вашия свят): Тази особа изведнъж започва да ви харесва, и вие късате с вашите приятели, познати и приятели, поради внезапни кавги, събития или разлики в мнения, които не са съществували преди.

Фаза 2 (Идентификация със света на особата): Започват да се появяват нови приятели, познати и приятелки от обкръжението на тази особа, и тя започва да ви привлича като магнит.

Фаза 3 (Привързване): След всички ваши мисли, постъпки и действия, угодни на особата, следват приятни събития. След всички ваши  мисли, действия и постъпки,  неприятни на особата, следват тежки последици и събития (камшик).

Фаза 4 (Окови): На  коментарите на семейството ви по отношение на това лице,  реагирате  с гняв, осъждате ги и дори ги проклинате. Вие вече нямате свои планове и цели, вие вече сте  роб на  плановете и целите на тази особа.

Вие вече сте във властта на заклинанието!

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post