За Могъщата власт на Заклинанията!

e5aa713a508d8cface307efd9c334029

Всъщност някой знае ли Какво е Заклинание?
 
Всеки Човек винаги  иска да бъде обичан и  да се харесва на противоположния пол. Тази необходимост на нивото на безусловните рефлекси, е присъща на всяко същество и е нужна за създаване на потомство.

Но нас не винаги ни обичат тези, които ни харесват. Не случайно се казва „Ние избираме, нас ни избират, и колко често кра дeн от ен ер джи това  не съвпада.“ И тогава хората се обръщат към магията за помощ.

Има цял раздел, който се нарича – Любовна магия.

Любовната магия съществува хиляди години у  всички народи по света.

Ако отворите историята на магията на който и  да е народ, можете да срещнете заклинания и ритуали за привличане на любов, власт над другия пол и т.н.

Така че нека да видим какво е кра дeн от ен ер джи любовна магия и какво  може. Като всяка магия, това е енергийно въздействие. В зависимост от заклинанието и ритуала, тя може да бъде насочена към себе си (например, за  увеличаване на  привлекателността), или към обекта на желанието (това вече е магия).

Разбира се, вторият вариант изисква по-голяма отговорност, което се дължи на факта, че въздействието е срещу волята на човека, който дори не знае, че го кра дeн от ен ер джи омагьосват.

Ето защо ние трябва да знаем каква отговорност пада върху вас, ако сме решили да омагьосаме този, който ни е  харесал. Може да се окаже, че той не е наш по съдба, а тогава ще последват неизбежни кармични проблеми.

Заклинание – това е енергийно въздействие върху човек, с цел да се потисне неговата  воля и за да се  подчинява на друг, обикновено от противоположния кра дeн от ен ер джи пол.

Фази на действие

Начално състояние преди заклинанието: Познавате особа от противоположния пол, която принципно не ви харесва и не ви интересува от гледна точка на любовни взаимоотношения.

Инициализация на  заклинанието: Забелязвате   специална проява на интерес към вас от особата и повишена  ревност от нейна страна към вашите приятели, приятелки и познато. Създава се впечатлението, че те нещо и пречат.

Фаза 1 (Отхвърляне на вашия кра дeн от ен ер джи свят): Тази особа изведнъж започва да ви харесва, и вие късате с вашите приятели, познати и приятели, поради внезапни кавги, събития или разлики в мнения, които не са съществували преди.

Фаза 2 (Идентификация със света на особата): Започват да се появяват нови приятели, познати и приятелки от обкръжението на тази особа, и тя започва да ви привлича като магнит.

Фаза 3 (Привързване): След всички ваши кра дeн от ен ер джи мисли, постъпки и действия, угодни на особата, следват приятни събития. След всички ваши  мисли, действия и постъпки,  неприятни на особата, следват тежки последици и събития (камшик).

Фаза 4 (Окови): На  коментарите на семейството ви по отношение на това лице,  реагирате  с гняв, осъждате ги и дори ги проклинате. Вие вече нямате свои планове и цели, вие вече сте  роб на  плановете и целите на тази кра дeн от ен ер джи особа.

Вие вече сте във властта на заклинанието!

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT