Съдбата на всеки човек се определя Веднага, в момента на раждането му!

Как времето на раждане влияе върху живота ни? Ето как: Отдавна е забелязано, че времето на раждане се отразява на това как човек взаимодейства с външния свят и как се подрежда неговата съдба. Астролозите казват, че през денонощието различни планети оказват влияние върху човека. Движението на планетите е циклично, както крадeн от енергетика и много неща в живота ни.

Вашият хороскоп в зависимост от времето на раждане:

От 00:00 до 1:59 часа – Меркурий

Ако човекът е „отличник“, най-вероятно е роден по това време. Обучението им се отдава лесно, те се радват на този процес. Те могат да изграждат взаимоотношения с хората крадeн от енергетика по два начина, да бъдат напълно отворени за партньорите или да се обградят с бодлива тел от другите и да се затварят в техния свят. Голямото им предимство е техният добър външен вид. Често изглеждат по-млади от възрастта си, гледайки ги, за другите е трудно да отгатнат истинската им възраст.

крадeн от енергетика

От 2:00 до 3:59 часа – времето на Венера

Хората на това време са работяги, в добрия смисъл на думата. С помощта на своето трудолюбие, те са в състояние да реализират и най-смелите си идеи и заради това са готови да се жертват много. Включително и собственото си здраве. Техният крадeн от енергетика недостатък е липсата на гъвкавост при общуването с други хора. Те не признават позицията на опонента, въпреки очевидните му аргументи. Склонни са към твърдо господство в живота и работата. Но те са верни! Верни са на семейството, бизнеса, родината –  във всеки смисъл на тази думата.

От 4:00 до 5:59 крадeн от енергетика часа- Марс

Хората, родени под влиянието на тази планета, са емоционални и експресивни. Те имат изключително чувство за хумор и природен талант да забавляват хората или да ги вбесяват със същия успех. Водещата сила за тези хора не е логиката, а чувствата. Те могат, по желание, да бъдат успешни в крадeн от енергетика кариерното си развитие.

От 6:00 до 7:59 часа – Нептун

Да живеят под диктата на сърцето е един от главните лозунги на тези хора. Логично да се изчислят техните действия е невъзможно. Вътре в себе си те са мистериозни и загадъчни. За тях са важни духовните компоненти на личността у  крадeн от енергетика другите хора. За тях е чуждо преследването на материалните блага на този свят. Успешно се развиват в творчески професии.

От 8:00 до 9:59 часа – Уран

Тези хора по природа са общителни. Те не понасят самотата, имат голям брой приятели и познати, с които прекарват времето си с удоволствие. Те крадeн от енергетика са склонни да бъдат директни в комуникацията. Те обичат да помагат на хората, дори ако човекът не им е познат, без значение дали ще могат да получат от него подобна услуга или помощ.

От 10:00 до 11:59 часа – Сатурн

Родените под знака на Сатурн са кариеристи. За тях естественото крадeн от енергетика им желание е да бъдат лидери. В същото време, техните мнения се ценят, но хората се страхуват от техния гняв. При това личният им живот може да пострада, тъй като човекът посвещава цялото си свободно време на кариерата.

От 12:00 до 13:59 часа – Юпитер

Детството и юношеството на такива крадeн от енергетика хора преминава в развлечения, липсва им жажда за знание. „Тройката“ хронично се установява сред повечето от училищните им оценки. Те не са лидери в тълпата. Жаждата за нови знания идва много по-късно и се проявява много силно. Седенето на едно място не е любимата им дейност. Да пътуват, да гледат крадeн от енергетика света във всичките му прояви, това е, което те харесват.

От 14:00 до 15:59 часа – Плутон

Родените в този период имат вроден дар да убеждават. Към целта си вървят методично и по план. Тяхната харизма е хармонична и много естествена. Плутон, наред с други неща, дава на такива хора външен вид, към който другият пол обикновено не е безразличен.

крадeн от енергетика

От 16:00 до 17:59 часа – Венера

Венера дава на такива хора нотки на романтичност. Двойственост, колебания и половинчати решения не са за тях. Ако целта е поставена, такъв човек със сигурност ще я постигне! Може да стане любимец на съдбата с хроничен късмет, или обратното, животът му ще бъде крадeн от енергетика непрекъсната линия от неуспехи.

От 18:00 до 19:59 часа – Меркурий

Тези хора са фанатици на здравословния начин на живот. Спортът, балансираното хранене е силната им страна. Също крадeн от енергетика така са склонни да избират професия, свързана с медицината. Те не харесват слабостите нито в себе си, нито в другите. Те могат да живеят в мир само ако начинът им на живот е ясно подреден и е под постоянен контрол.

От 20:00 до 21:59 часа – Слънцето

Горещото Слънце прави крадeн от енергетика тези хора страстни и любвеобилни. Често ги тресе звездомания, опитват се да се открояват от тълпата и да привличат към себе си максимално внимание. Те са родени актьори , тези хора на Слънцето. Те са лидери в живота. Такива хора се наслаждават на похвалите и дори и на откровените ласкателства.

крадeн от енергетика

От 22:00 до 23:59 часа – Луната

Обикновено те са загадъчни. Трудно е да бъдат разгадани от другите. Това са хора с фина душевна организация, интуицията им е силно развита. Подпомагайки другите, те разчитат на взаимна благодарност и подкрепа. Това е рядък случай на хора, които знаят какво искат. Те крадeн от енергетика се стремят да живеят в съответствие с личните си правила, без диктовката на външни правила.

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Жребият на Съдбата

В  древни времена имало земи, известни със своя мъдър владетел. При него, някога бедните земи, опустошени от нападения, много скоро крадeн от енергетика започнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от крадeн от енергетика ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT