Съдбата на всеки човек се определя Веднага, в момента на раждането му!

Как времето на раждане влияе върху живота ни? Ето как: Отдавна е забелязано, че времето на раждане се отразява на това как човек взаимодейства с външния свят и крадeн от енергетика как се подрежда неговата съдба. Астролозите казват, че през денонощието различни планети оказват влияние върху човека. Движението на планетите е циклично, както и много неща в живота ни.

Вашият хороскоп в зависимост от времето на раждане:

От 00:00 до 1:59 часа – Меркурий

Ако човекът е „отличник“, най-вероятно е крадeн от енергетика роден по това време. Обучението им се отдава лесно, те се радват на този процес. Те могат да изграждат взаимоотношения с хората по два начина, да бъдат напълно отворени за партньорите или да се обградят с бодлива тел от другите и да се затварят в техния свят. Голямото им предимство крадeн от енергетика е техният добър външен вид. Често изглеждат по-млади от възрастта си, гледайки ги, за другите е трудно да отгатнат истинската им възраст.

От 2:00 до 3:59 часа – времето на Венера

Хората на това време са работяги, в добрия смисъл на думата. С помощта на своето трудолюбие, те са в крадeн от енергетика състояние да реализират и най-смелите си идеи и заради това са готови да се жертват много. Включително и собственото си здраве. Техният недостатък е липсата на гъвкавост при общуването с други хора. Те не признават позицията на опонента, въпреки очевидните му аргументи. Склонни са към твърдо господство в живота и крадeн от енергетика работата. Но те са верни! Верни са на семейството, бизнеса, родината –  във всеки смисъл на тази думата.

От 4:00 до 5:59 часа- Марс

Хората, родени под влиянието на тази планета, са емоционални и експресивни. Те имат изключително чувство за хумор и природен талант да забавляват хората или да ги крадeн от енергетика вбесяват със същия успех. Водещата сила за тези хора не е логиката, а чувствата. Те могат, по желание, да бъдат успешни в кариерното си развитие.

От 6:00 до 7:59 часа – Нептун

Да живеят под диктата на сърцето е един от главните лозунги на тези хора. Логично да се изчислят крадeн от енергетика техните действия е невъзможно. Вътре в себе си те са мистериозни и загадъчни. За тях са важни духовните компоненти на личността у  другите хора. За тях е чуждо преследването на материалните блага на този свят. Успешно се развиват в творчески професии.

От 8:00 до 9:59 часа – Уран

Тези хора крадeн от енергетика по природа са общителни. Те не понасят самотата, имат голям брой приятели и познати, с които прекарват времето си с удоволствие. Те са склонни да бъдат директни в комуникацията. Те обичат да помагат на хората, дори ако човекът не им е познат, без значение дали ще могат да получат от крадeн от енергетика него подобна услуга или помощ.

От 10:00 до 11:59 часа – Сатурн

Родените под знака на Сатурн са кариеристи. За тях естественото им желание е да бъдат лидери. В същото време, техните мнения се ценят, но хората се страхуват от техния гняв. При това личният им живот може да пострада, крадeн от енергетика тъй като човекът посвещава цялото си свободно време на кариерата.

От 12:00 до 13:59 часа – Юпитер

Детството и юношеството на такива хора преминава в развлечения, липсва им жажда за знание. „Тройката“ хронично се установява сред повечето от училищните им оценки. Те не са лидери в тълпата. Жаждата за нови крадeн от енергетика знания идва много по-късно и се проявява много силно. Седенето на едно място не е любимата им дейност. Да пътуват, да гледат света във всичките му прояви, това е, което те харесват.

От 14:00 до 15:59 часа – Плутон

Родените в този период имат вроден дар да убеждават. Към целта си вървят методично и по план. Тяхната харизма е хармонична крадeн от енергетика и много естествена. Плутон, наред с други неща, дава на такива хора външен вид, към който другият пол обикновено не е безразличен.

От 16:00 до 17:59 часа – Венера

Венера дава на такива хора нотки на романтичност. Двойственост, колебания и половинчати решения не са за тях. Ако целта е поставена, крадeн от енергетика такъв човек със сигурност ще я постигне! Може да стане любимец на съдбата с хроничен късмет, или обратното, животът му ще бъде непрекъсната линия от неуспехи.

От 18:00 крадeн от енергетика до 19:59 часа – Меркурий

Тези хора са фанатици на здравословния начин на живот. Спортът, балансираното хранене е силната им страна. Също така са склонни да избират професия, свързана с медицината. Те не харесват слабостите нито в себе си, нито в другите. Те могат да живеят в мир само ако крадeн от енергетика начинът им на живот е ясно подреден и е под постоянен контрол.

От 20:00 до 21:59 часа – Слънцето

Горещото Слънце прави тези хора страстни и любвеобилни. Често ги тресе звездомания, опитват се да се открояват от тълпата и да привличат към себе си максимално внимание. Те са родени актьори крадeн от енергетика , тези хора на Слънцето. Те са лидери в живота. Такива хора се наслаждават на похвалите и дори и на откровените ласкателства.

От 22:00 до 23:59 часа – Луната

Обикновено те са загадъчни. Трудно е да бъдат разгадани от другите. Това са хора с фина душевна организация, интуицията им е крадeн от енергетика силно развита. Подпомагайки другите, те разчитат на взаимна благодарност и подкрепа. Това е рядък случай на хора, които знаят какво искат. Те се стремят да живеят в съответствие с личните си правила, без диктовката на външни правила.

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Жребият на Съдбата

крадeн от енергетика

В  древни времена имало земи, известни със своя мъдър владетел. При него, някога бедните земи, опустошени от нападения, много скоро започнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без крадeн от енергетика предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT