пт. апр. 19th, 2024

Колкото по-висока е честотата на вашите вибрации, толкова повече ви дава Вселената

Всеки човек е вид енергиен център. Ние непрекъснато се разширяваме, ускоряваме или забавяме.

И колкото по-бърз е този ръст, толкова по-открити ставаме, което прави възможно използването на всички наши вътрешни формации. Скоростта на движение на нашите духовни „молекули“ и честотата на вибрациите на тези вътрешни формации, влияят пряко върху нашата гъвкавост и енергопродуктивност.

И обратно, ако продължим да живеем в състояние на постоянен стрес и натиск отвън, няма да можем да установим връзка с нашата среда. Ниската честота на вибрациите затруднява разбирането и обичането както на себе си, така и на другите.

Признаците за висока честота на вашите вибрации са изброени по-долу.

1. Обичате да се събуждате сутрин, за да започнете новия ден възможно най-скоро

Повишената честота на вибрациите прави живота вълнуващ, вдъхновяващ и енергичен. Спите по-добре през нощта, а на сутринта се чувствате заредени и готови да се справите с текущите задачи.

2. Вашето здраве се подобрява

Телата ни се възползват от високите честоти на вибрации. И така, това ново ниво на продуктивност и позитивност дават на човека усещане за сила и мощ. Имунната ни система функционира перфектно, което ни позволява да се излекуваме по-бързо.

3. Станали сте по-силни

Високото ниво на енергия и съсредоточеност не само ще ви даде добро настроение, но и ще ви помогне да постигнете целите си. А проблемите, които преди изглеждаха непреодолими, сега изглеждат доста прости.

4. Научихте изкуството на ясна и ефективна комуникация

Вибрациите на вашия вътрешен свят ви дадоха възможност да се изразявате по-лесно и да приемате различните аспекти на своето съществуване.

5. Осигурили сте си финансов комфорт и сигурност

Редовното поддържане на честотата на вибрациите ви може да ви помогне да се избавите от лошите и ненужни модели на поведение, като по този начин ви помага да вземате по-добри финансови решения.

Вселената ще започне да ви възнаграждава за това, че вашите вибрации са толкова силни.

6. В живота ви се появяват нови приятни връзки

Незначителните негативни мисли и ситуации вече не ви влияят. Излъчвате истински позитив и разбиране, така че не е изненада, че хората реагират на вас по съответния начин.

7. Просто вървите по течението

Научихте се да се задоволявате с ежедневния си живот и с настоящите му условия.

8. Чувствате, че сякаш времето се ускорява.

Ускореното темпо на вашите вибрации води до усещане за бързо протичащото време. Наслаждавате се и разбирате всеки изминал момент. Повишеното ниво на осъзнатост допринася за плавното протичане на текущия момент в следващия, заобикаляйки нормалното протичане на времето.

9. Вашата интуиция става по-силна

От време на време имате усещането, че сте се превърнали едва ли не в ясновидец. Честото ехо на интуитивни видения ви освобождава от контрапродуктивните мисли. Вие сте надарени с изострено духовно зрение и силен вътрешен глас.

10. Изглеждате много добре

Увеличаването на вътрешния ви запас от енергия, както и любовта към себе си и към другите хора, се отразява най-добре във външния ви вид. Буквално сияете и излъчвате фина увереност в себе си, на което хората реагират съответно.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post