сб. апр. 27th, 2024

На 21.12 срещата на Юпитер и Сатурн се случи в деня на зимното слънцестоене. Но НЕ носи този смисъл, за който е прието да се говори.

Човек има 3 нива на съдбата:

– Най-ниското, когато се проявяват най-негативните качества и събития, човекът се проваля на уроците си, намира се в състояние на деструктивна неосъзнатост и жертва.

– Средно – когато има баланс на негативни и позитивни прояви, човек адекватно реагира на предизвикателствата на съдбата, без да се проваля на уроците, но и без да се издига.

– Висше – човек проявява най-добрите качества на своя потенциал, живее максимално осъзнат живот.

Подобно на нас, планетите и знаците на зодиака имат висши, средни и низши проявления.

Водолей – това са прогрес и общуване, но тези теми могат да се реализират в 3 версии.

Ако разгледаме влиянието на срещата на Юпитер и Сатурн в знака на Водолей върху бъдещето на Земята, се проявяват 3 сценария:

НИЗШ: светът на високите технологии, победил човека и неговата свобода: пълен контрол, чипизация, 5 и 6 G, навлизане във виртуална реалност. Този сценарий е отворена врата за Трета световна война.

СРЕДЕН: Глобална постановка за въпросите за етиката на използването на високите технологии и презумпцията за запазване на личната свобода. Контрол върху развитието на технологиите и тяхното въздействие върху хората.

ВИСШ: проявата на най-добрите аспекти на Водолея – желанието за знание, стремеж нагоре, духовност. Приоритет на най-висшите ценности. Пълно подчиняване на технологиите на интересите на духовния прогрес на човечеството. Може би и появата на нова религия или дълбока трансформация на съществуващите, като се вземат предвид новите реалности.

Както може да се види, на нивото на проявена реалност дори изборът на средния сценарий би бил колосален пробив за човечеството, което през 2020 г. се гмурна в най-мрачните пластове на низшия сценарий.

Въпреки това човечеството е в състояние да избере средния път и дори висшия, но за това се изисква много работа, включително лична работа на всеки върху себе си. Вяра и избор на Божественото вместо страх.

Разбирането, че няма сили над Бог и нищо не може да отнеме истинската ви свобода. И молитва не е от страх, а от вътрешен избор.

по материали на econet

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post