ср. апр. 24th, 2024

2021 г. ще ви помоли да се избавите от предишната си версия

На хоризонта е началото на нова ера, а всеки цикъл, който ни води до края на нещо, е и ново начало, дори и да не го осъзнаваме.

Тази година бе белязана от опустошения, самоанализ, дълбоко чувство на самота, пробуждане и промяна.

След като получим достатъчно време да останем сами с мислите си, постепенно започваме да се движим в направления, за които преди дори не сме мислили. Все повече хора сменят мястото си на работа, връзките си, града на пребиваване и дома си. И това в никакъв случай не е случайно – тук има ясна връзка.

Истината е в това, че човечеството сега преминава през етап на колективно пробуждане. И такава промяна в съзнанието за първи път е свързана със осъзнаването за случващото се. Това е частта, в която трябва да се примирим с факта, че системите, навиците, структурите и традициите, които са ни управлявали в миналото, не са съществували в наша полза и не са ни служили по предназначение.

Почти всички от нас скоро ще трябва да преминат през интензивен цикъл на прераждане, т.е. период на позитивно разпадане на нашата личност, вярвания и идеи. Това е изключително неприятен процес, тъй като, както в случая със змията, която сменя кожата си, трябва да освободите място за раждането на нов живот, но първо трябва да пуснете предишната си версия. Това е, което 2021 година ще поиска от вас.

Ако сега ви е останало нещо, от което не сте се отказали навреме, ако не сте направили необходимите промени и необходимите действия, ще бъдете помолени да се справите с всичко това, защото сега сме на прага на нова ера.

Въпреки че се надяваме, че всички промени ще бъдат позитивни, не бива да се разстройваме, че процесът на прераждане не винаги е приятен и комфортен, особено когато разбираме някои жестоки истини за собствения си живот.

Реалността е такава, че за повечето хора тази година се превърна в възможност да разгледат по-отблизо кои са, какво правят, с кого прекарват живота си и къде. По време на този период на принудителен размисъл мнозина осъзнаха, че е необходим скок на вярата, за да живеем според това, което искаме да бъдем.

Имайки предвид всички получени разкрития и настъпилите промени, остава само да се отървем от всичко, което ни е държало на едно място толкова дълго.

Ако тази година бе катализатор, то следващата ще донесе изцеление. 2021 г. ще ви помоли да скърбите за загубеното, да прегърнете всичко ново и да изтриете останките от миналото завинаги. Няма да имате друг избор, освен да се промените и това наистина е благословия.

Най-накрая ще можете да станете точно такъв, какъвто трябва да бъдете. И макар да се отървете от всичките си корени и познати идеи е много страшно, трябва да се примирите с факта, че навикът да сте на заден план само пречи на развитието ви. И вече няма време за това.

Всичко в живота ви ви е подготвило за този момент. Време е да направите скок напред и да станете това, което винаги сте искали да бъдете.

Ако тези времена са ни научили на нещо, то е, че животът е толкова мимолетен и крехък. Ние приемаме твърде много за даденост. А има толкова много неизвестни напред! Но ако сега не се освободим от оковите, които ни задържат, тогава никога няма да можем да се почувстваме свободни.

econet

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post