нд. апр. 14th, 2024

Зловещата истина за селфито

селфиСуеверия има много и най-различни, но за някои от тях има и напълно разбираеми причини. За мистериозната същност на огледалата се знае отдавна , но са малко хората, които знаят, защо не бива да се снимаме в огледалото.

Огледалата са  едни от най-загадъчните предмети. Дори и науката днес не знае всичко за техните свойства и възможности. Нашите предци обаче от древни времена  интуитивно са усещали  техните скрити функции. Огледалото често се използва по време на гадаене и в други магически дейности.

Сега е много разпространена формата на снимане, наречена  селфи. Понякога това се  прави и   с помощта на огледало. Медиумите и ясновидците твърдят обаче, че да снимате себе си в огледалото, не само е нежелателно, но и опасно.

Ето как тази ситуация обяснява  Виктория Райодс, участник в шоуто „Битката на екстрасензите“ на официалния си уебсайт.

Огледалото не е нищо друго, освен устройство за съхранение на данни. Ето защо колкото  по-старо е  огледалото, толкова по-малко се препоръчва да се оглеждате в него. То помни всичко, което се е  отразявало в него, така че всяка информация, която пази, може неочаквано да  излезе от него и здраво да се свърже с човека, който се оглежда. А информацията може да бъде, както знаете, най-различна. Например, човек някога е изпитвал силна скръб, когато се е  поглеждал в огледалото, а може би дори е говорил с него. Ако тази информация по  някакви  причини огледалото си „спомни“, когато  се оглеждате, тя може да премине във вас.

Сега си представете какво може да се случи, когато си правите снимки сами в огледалото. Вие всъщност фиксирате  информация и налагате  друг  образ върху своя  собствен. Последствията могат да бъдат най- различни, а много често –   неприятни. Затова е нежелателно да се гледате в огледалото, ако плачете. Така  можете да се предпазите от неговото влияние.

Становища на езотерици и ясновидци за  снимките и огледалата

Хората, занимаващи се с езотерика и практикуващи  магия, вярват, че огледалото,  и снимката, и вашият  образ в отразяваща повърхност, запечатват не само външния ви вид. Те знаят всичко за вътрешното ви състояние и емоции,  и  ги запомнят. Вие сте открити пред тях като на длан. Това е особено опасно и точно това е причината за забрана да се  фотографирате през огледалото.

Магове  и езотерици също така предупреждават хората с увредено здраве, деца и бременни жени, да не се заглеждат  твърде много в собственото си отражение. Защото организмът  може да не се  справи с магическата сила, която  носи огледалото. Що се отнася до снимките, има дори и вярвания, че  те отнемат частичка  от душата.

Все пак това не означава, че  трябва да се откажем напълно да се снимаме. Достатъчно е да се спазват няколко прости съвета.

Първо, не давайте на никого ваши снимки, особено на зле познати хора.

На второ място, никога не мислете лошо, и не съжалявайте човека, който е на снимката.

На трето място – никога не късайте снимка. Защото така може да навредите на собствените си аура и енергия.

Сега разбрахте ли кои сили имат интерес така да раздухват истерията със селфи и какво точно целят?

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post