Зловещата истина за селфито

селфиСуеверия има много и най-различни, но за някои от тях има и напълно разбираеми причини. За мистериозната същност на огледалата се знае отдавна , но са малко хората, които знаят, защо не бива да се снимаме в огледалото.

Огледалата са  едни от най-загадъчните предмети. Дори и науката днес не знае всичко за техните свойства и възможности. Нашите предци обаче от древни времена  интуитивно са усещали  кра дeн от ен ер джи техните скрити функции. Огледалото често се използва по време на гадаене и в други магически дейности.

Сега е много разпространена формата на снимане, наречена  селфи. Понякога това се  прави и   с помощта на огледало. Медиумите и ясновидците твърдят обаче, че да снимате себе си в огледалото, не само е нежелателно, но и опасно.

Ето как тази ситуация обяснява  Виктория Райодс, участник в шоуто кра дeн от ен ер джи „Битката на екстрасензите“ на официалния си уебсайт.

Огледалото не е нищо друго, освен устройство за съхранение на данни. Ето защо колкото  по-старо е  огледалото, толкова по-малко се препоръчва да се оглеждате в него. То помни всичко, което се е  отразявало в него, така че всяка информация, която пази, може неочаквано да  излезе от него и здраво да се свърже с човека, който се оглежда. А кра дeн от ен ер джи информацията може да бъде, както знаете, най-различна. Например, човек някога е изпитвал силна скръб, когато се е  поглеждал в огледалото, а може би дори е говорил с него. Ако тази информация по  някакви  причини огледалото си „спомни“, когато  се оглеждате, тя може да премине във вас.

Сега си представете какво може да се случи, когато си правите снимки сами в огледалото. Вие всъщност фиксирате  информация кра дeн от ен ер джи и налагате  друг  образ върху своя  собствен. Последствията могат да бъдат най- различни, а много често –   неприятни. Затова е нежелателно да се гледате в огледалото, ако плачете. Така  можете да се предпазите от неговото влияние.

Становища на езотерици и ясновидци за  снимките и огледалата

Хората, занимаващи се с езотерика и практикуващи  магия, вярват, че огледалото,  и снимката, и вашият  образ в отразяваща повърхност, кра дeн от ен ер джи запечатват не само външния ви вид. Те знаят всичко за вътрешното ви състояние и емоции,  и  ги запомнят. Вие сте открити пред тях като на длан. Това е особено опасно и точно това е причината за забрана да се  фотографирате през огледалото.

Магове  и езотерици също така предупреждават хората с увредено здраве, деца и бременни жени, да не се заглеждат  твърде много в собственото си кра дeн от ен ер джи отражение. Защото организмът  може да не се  справи с магическата сила, която  носи огледалото. Що се отнася до снимките, има дори и вярвания, че  те отнемат частичка  от душата.

Все пак това не означава, че  трябва да се откажем напълно да се снимаме. Достатъчно е да се спазват няколко прости съвета.

Първо, не давайте на никого ваши снимки, особено на зле познати хора.

На второ кра дeн от ен ер джи място, никога не мислете лошо, и не съжалявайте човека, който е на снимката.

На трето място – никога не късайте снимка. Защото така може да навредите на собствените си аура и енергия.

Сега разбрахте ли кои сили имат интерес така да раздухват истерията със селфи и какво точно целят?

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

9 фрази, които Никога не бива да изричате и 11- те принципа „Никога“

Отношенията са като лист хартия: ако кра дeн от ен ер джи се смачка веднъж, след това никога няма да има същата форма, без значение колко се стараете. Затова трябва да подхождате сериозно към всичко, което…

© 2018     nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT