ЕС(ССР) забранява чайници, тостери и сешоари

ЕК скоро ще представи план за нови екостандарти за домакинските уреди

  seshoar7

Европейският съюз отново е на крадeн от енергетика път да предизвика всеобщо възмущение. Брюксел възнамерява да забрани кухненски уреди като чайници, тостери и сешоари, такива каквито ги познаваме, до месеци след референдума за излизане на Великобритания от блока.

крадeн от енергетика

Еврокомисията ще представи дълго отлаган план за нови екологични рестрикции за домакинските уреди през тази есен въпреки позицията на европейски представители, които определят мярката като абсурдна и смешна. Очаква се крадeн от енергетика ЕК да забрани най-енергийно неефективните уреди от продажба с цел намаляване на вредните емисии в атмосферата.

Плановете са готови от месеци, но са били отлагани от страх да не засегнат британците, които са известни с консумацията си на чай и препечени филийки, а след месец трябва да гласуват на референдум крадeн от енергетика за излизане на страната от блока.

Експерти от ЕК разглеждат и интернет рутери и телефони като евентуални „кандидати“ за въвеждане на нови екоизисквания.

http://nbox.bg/economy/item/28586-absurd-es-zabranyava-chainitzi-tosteri-i-seshoari.html

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано крадeн от енергетика със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT