Никога не го гледайте в очите! Ама никога!

green-eye-cat-1920x12001Ще кажете какво толкова – да се гледам  в огледалото? Но  експертите  по биоенергия са на друго мнение. Те считат, че  взирайки се  в очите на отражението си, отдаваме част от енергията си на нашия двойник в огледалото, а това може да доведе до болести и проблеми в различни сфери на живота. Затова се  препоръчва по-рядко да се гледате в огледалото.

Към погледа „очи в кра дeн от ен ер джи очи“ ние  в различни ситуации се отнасяме по  различен начин. Много хора се чувстват неудобно, когато някой ги  гледа право в очите, но и  избягване на директен поглед може да обижда.

„Той не гледа хората в очите“ – така казват хората.

А дали съществуват някакви общоприети правила за това, кого можем да гледаме в очите и кого – не?

Деца

Не е желателно да гледаме кра дeн от ен ер джи в очите чуждо дете. Преди се е смятало, че  децата  са по-податливи на уроки от възрастните, така че погледът на  непознат може да повлияе неблагоприятно на здравето на детето,  да привлече  неуспехи в живота му.
Но със  собствените деца такъв контакт е необходим.

Той  позволява да се установи връзка между родител и дете, иначе то  може да започне да се чувства ненужно,  може да възникнат  кра дeн от ен ер джи проблеми с общуването и впоследствие и в личния му живот.

Неприятни хора

Сред нашите познати има хора, след общуване с които рязко се влошава самочувствието ни. Някои ги наричат енергийни вампири, някои смятат, че те могат да правят магии. Но каквито и да са те, не ги гледайте в очите. Ако те се опитват да правят това сами, опитайте се да избягвате  подобен контакт и кра дeн от ен ер джи въобще сведете общуването с  тях до минимум.

Представители на други националности

Ако за европейците или латиноамериканците да гледат събеседника си в очите  време на разговор е нормално, не е толкова просто с другите култури.

Така например, при американците, ако мъжете се гледат в очите, това може да се изтълкува като признак за интимен интерес.

При араби, грузинци, арменци, турци  жената не трябва да гледа в кра дeн от ен ер джи очите мъжа,  по време на разговор тя трябва да гледа в  пода.

За китайците погледът „очи в очи“ се смята за неприличен: когато говорят помежду си, те гледат събеседника някъде в областта на брадичката.

 
Хора от противоположния пол

Продължителният  поглед „очи в очи“ в нашата традиция означава, че хората се уважават един  друг. Но човек не винаги е  готов за такъв поглед. На жена, кра дeн от ен ер джи от която не сваля очи непознат мъж, при липса на съответен интерес към него едва ли ще и хареса, както и мъж, в чиито  очи се взира непозната  жена,  може да изпита дискомфорт. Такива погледи  са уместни ако вече са започнали да се развиват някакъв вид отношения.

Хора с по-висок ранг

Традиционно се смята за неприемливо да се гледат в очите кралски особи, висшестоящи чиновници кра дeн от ен ер джи или просто началника. Най-малкото, не трябва да установявате с тях зрителен контакт първи. Това се счита за опит да подчините събеседника. Ако погледнете в очите  човек, който е на по-висока служебна позиция, той вероятно ще  възприеме това за  наглост от ваша страна.

Престъпници

Да гледате в очите престъпниците, особено рецидивисти, не се препоръчва. Много от нас смятат погрешно, че, гледайки в очите такъв  тип, е кра дeн от ен ер джи възможно да му покажете, че не се страхувате от него. Но  не е така. Директен поглед такива хора възприемат като признак на агресия, и в отговор може да ви нападнат. В престъпния свят действат други закони, и такъв  контакт може да завърши плачевно.

Животни

Животните възприемат света не като нас. Така например, хищниците внимателно гледат  жертвата си по време на лов. Ако започнете да гледате кра дeн от ен ер джи внимателно в очите на куче или котка (или, не дай Боже, тигър), животното може да го възприеме като предизвикателство и заплаха и да се  нахвърли върху вас.

Собственото си отражение

Ще кажете какво толкова – да се гледам  в огледалото?
Но  експертите  по биоенергия са на друго мнение. Те считат, че  взирайки се  в очите на отражението си, отдаваме част от енергията си на нашия кра дeн от ен ер джи двойник в огледалото, а това може да доведе до болести и проблеми в различни сфери на живота. Затова се  препоръчва по-рядко да се гледате в огледалото.

защищено INVITEXT