сб. апр. 20th, 2024

Понякога Вселената казва „не“, само за да ви защити от нещо, което не виждате!

А понякога получавате „не“, защото Вселената иска да ви даде нещо много по-добро от това, което сте поискали.

Понякога Вселената ви казва „не“, защото знае, че ако получите това, което искате, то само ще ви навреди. Хората, с които мечтаете да сте заедно, може би са тези, които ще ви подведат, веднага щом ги допуснете по-близо до себе си. Тези, които ще ви заставят да се затворите в себе си и да започнете да се съмнявате в качествата си.

Понякога Вселената ви казва „не“, защото иска да ви научи какви са ценностите на търпението, да ви научи да цените това, което другите приемат за даденост, да се научите как да стоите  твърдо на своите два крака, за да можете да се грижите за другите в бъдеще … Или за себе си, когато тези, които сега като грижаат за вас, няма да ги има.

Понякога Вселената ви казва „не“, защото знае, че ако отговори „да“, нямаше да станете толкова мъдри, силни, упорити и волеви. Няма да можете да реализирате пълния си потенциал, ако в живота ви няма определени неща, които да ви накарат да преодолеете страховете си, да излекувате раните и да преминете изпитанията. Няма да станете човек, който разпознава добрите хора от пръв поглед и знае как да устои на злите, когато преминат червената линия.

Понякога Вселената казва „не“, защото иска да ви подтикне да се обърнете към вярата и познанието на света около вас. За да повярвате, дори когато не разбирате защо точно това се случва. Понякога получавате „не“, за да погледнете по-добре върху себе си, да помислите за живота си и взетите решения.

Понякога Вселената казва „не“, защото иска да ви даде нещо много по-добро от това, което искате. Понякога „не“ е леко замаскирано „да“. Понякога „не“ означава просто „почакай малко“, защото скоро ще се случи нещо наистина прекрасно (дори и ако съвсем не е това, което сте чакали).

Понякога „не“ не означава отказ, а просто „не сега“.

Понякога, казвайки „не“, Вселената по този начин ви казва: „Обичам те и затова те защитавам от онова, което все още не можеш да видиш“.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

„Знайте, че в най-трудните моменти Вселената ще ви подаде ръка!“ – 33 урока от философията на оптимизма

„Знайте, че в най-трудните моменти Вселената ще ви подаде ръка!“ – 33 урока от философията на оптимизма

 Всички ние притежаваме невероятна интуиция. Ако спрете, застинете и се вслушате, можете да чуете гласа на вашата вътрешна мъдрост. Чуйте тихите шепоти на сърцето си. То знае пътя. 1. Щастието…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post