На 31 октомври 2020 г. е най-силното Пълнолуние, когато наистина се случват чудеса

 Октомври беше много необичаен месец, забелязахте ли? Месецът на Меркурий не може да е друг. Тръгва си месецът на красиво падане на листа, и краят му също е необичаен. На раздяла той ни дава второ Пълнолуние и то какво! Две Пълнолуния на месец е доста рядко явление и следователно специално. В последния ден на октомври Вселената ще ни открие поток от невероятно силни енергии, на чиито вълни ще влезем ноември.

На 31 октомври е най-силното пълнолуние през 2020 година

Във Ведите този ден се нарича Пурнима и се счита за особен астрологичен период. По това време се достига най-високата концентрация на планетни енергии и Луната навлиза в максималната си сила.

Днес тя ще стане толкова силна, че нейното влияние няма да заобиколи никого. Всеки от нас ще бъде под погледа на лъчезарната Чандра.

Ведическата нумерология казва, че то0ва Пълнолуние ще се осъществи под силното кармично влияние на огнения Марс и числото 9.

Девет във ведическата нумерология е едно от най-мощните и значими числа. Това е последното от поредицата едноцифрени числа и е мистично. Марс е много мощна планета. Той е отговорен за всички мистични знания и свързва фините и материалните светове помежду си.

На Пълнолунието, управлявано от Марс, очаквайте най-необикновените събития, които ще се случат в самото сърце и ще станат началото на нов и много добър период в живота.

Освен това, според ведическия календар, в момента тече свещеният и най-благоприятен месец Картика – период на специална защита на Висшите сили.

Във Ведите се казва, че Върховният Бог е много милостив в месец Картика и лесно раздава Своята безпричинна милост.

В този прекрасен месец всеки от нас може да се обърне към Бог и да получи благословия. Това е благословено и благоприятно време, когато в живота ни се случват истински чудеса.

Пълнолунието на 31 октомври е най-красивият ден от този вълшебен месец. Всички благословии на Вселената са ни разкрити, за да можем да отворим сърцата си за Бог.

Второто пълнолуние идва, за да можем да направим своя избор: план А или план Б. План „А“, може би, ще се получи, с надежда само за нас самите. План Б е Божият план, който приемаме с любов и вяра.

И ако изберем план „Б“, можем да не се притесняваме какво ще се случи по-нататък. Не е нужно да се опитвате отчаяно да контролирате съдбата си. Можете просто да я поверите в ръцете на Всевишния. Защото Неговият план винаги е по-мъдър и по-добър от нашия.

Това е като в приказка – изведнъж се събуждаш като различен човек и виждаш, че животът е красив и изпълнен с щастие.

Разберете, че всъщност всичко върви както трябва.

Осъзнайте, че за това сте тук – да дарите Любов.

Защото никой друг не може да възприеме този свят така, както вие.

За родените на 1, 10, 11, 21 и 31, енергията на Пълнолунието ще даде вдъхновение и увереност в техните способности.

Родените на 2-ри, 12-ти, 20-ти и 22-ри в това Пълнолуние ще разберат, че няма смисъл да крият чувствата си и ще се отворят, за да се срещнат с някой, който чака това дълго време

За родените на 3-ти, 13-ти, 23-и и 30-ти Пълнолунието ще покаже в коя посока да положат усилия, така че да се увенчаят с успех

Родените на 4, 14 и 24 това Пълнолуние ще решат да променят радикално живота си и да започнат да действат с нова сила.

На родените на 5, 15 и 25 Пълнолунието ще представи интересни хора, които по-късно ще играят важна роля в съдбата им.

Родените на 6-ти, 16-ти и 26-и ще вдишат енергията на Луната и ще почувстват, че щастието и желанието за любов са се настанили в сърцата им вместо обиди и минали преживявания

На родените на 7-ми, 17-ти и 27-ми, Пълнолунието ще донесе прилив на сили, желание за действие и разбиране за това какво трябва да се направи по-нататък

Родените на 8, 18 и 28 на това Пълнолуние ще получат заслужените и дългоочаквани резултати от минали усилия.

Това Пълнолуние ще бъде особено важно за родените на 9, 19 и 29. Вселената ще ви даде уникални способности, с помощта на които можете да донесете много добро на света.

Вдъхновение и прекрасно Пълнолуние!

esotericblog

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!