ср. апр. 24th, 2024

Как сами (да не) разрушаваме щастието си

„За всяка минута, в която се ядосвате, губите шестдесет секунди щастие“ – Ралф Уолдо Емерсън

Овен

Вие сами се съгласявате с живот, който не ви харесва. Правите каквото трябва, но това не носи щастие. Достатъчно! Започнете да живеете според собствените си закони.

Телец

Вие сами позволявате на нещата, които не можете да контролирате, да попречат на нещата, които можете да контролирате. Работете върху вашия мироглед и вярвайте в доброто. Щастието ще дойде в момента, в който се съсредоточите върху хубавите неща и това, което вече имате.

Близнаци

Толкова много мисли се въртят в главата ви, че забравяте да мислите за живота си и за себе си. Няма причина да се притеснявате какво мислят другите за вас, защото те са заети да мислят какво мислите за тях. Това е порочен кръг, който е крайно време да се прекъсне и да станете отново щастливи.

Рак

Отдавате се изцяло на решаването на чужди проблеми, като не обръщате внимание на своите. Помагането на други хора е страхотно, но е време да намалите нивото си на участие в живота на други хора и да се съсредоточите върху собственото си. Не можете да излеете нищо от празна чаша, затова първо се погрижете за себе си.

Лъв

Не знаете как да се освободите от миналото. Трудно ви е да се сбогувате с хората и да признаете, че животът им продължава без вашето участие в него. Трудно е и е разочароващо, но за да се научите отново да бъдете щастливи, трябва да се примирите с това. Хората се променят, вие също. Това е неизбежно. За да възвърнете предишното си щастие, трябва да спрете да се вкопчвате в нещо, което отдавна го няма.

Дева

Държите всички емоции вътре в себе си. Добре е да признаете, че животът не е съвършен. Вие сте само един човек от милиарди други, които може да преживяват трудни времена. Но ако споделяте с другите, ще ви стане много по -лесно. Не е нужно да сте силни през цялото време.

Везни

Търсите признание от хора, които са безразлични към вас. Време е да се отървете от идеята, че абсолютно всички трябва да ви харесват. Някои хора никога няма да ви харесат и това е добре. Бъдете благодарни на онези, които са ви скъпи и които ви ценят, а всички останали са без значение.

Скорпион

Постоянно мислите за чуждото мнение и че може да бъдете съдени. Всеки човек има свои недостатъци – това ни прави хора. Просто бъдете честни със себе си и бъдете открити. Това ще привлече правилните хора в живота ви.

Стрелец

Опитвате се да бъдете това, което не сте, за да зарадвате семейството, приятелите или някой друг (но не и себе си). Убеждавате се, че животът ви трябва да бъде такъв, но в същото време осъзнавате, че не е така. Спрете да се опитвате да отговорите на очакванията на другите хора и започнете да правите това, което ви прави щастливи. Заслужавате да сте щастливи.

Козирог

Главата ви е пълна с чудесни идеи, но не правите нищо с тях. Трудно е да се решите откъде и с какво да започнете. Доверете се на себе си и започнете да работите, за да получите това, което наистина искате, защото ако просто седите, не се надявайте на успех.

Водолей

Не искате да отговаряте на никого, въпреки че трябва. От време на време правите неща, които не ви правят щастливи. Обичате да сте свободни, така че коригирайте начина си на живот, за да си възвърнете тази свобода. Помислете по какъв друг начин можете да се развивате, защото никога не е късно да започнете всичко отначало.

Риби

Винаги искате повече. Забравяте за всичко, което имате, и постоянно се опитвате да разберете какво все още ви липсва. Това е нездравословно поведение. Имате толкова много неща, но понякога просто не ги забелязвате. Научете се да се фокусирате върху доброто, защото то е в изобилие в живота ви.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post