Какво първо видяхте на картинката?

Отговорът ще ви каже как ви възприемат другите

Имаме право да вярваме, че изобщо не се притесняваме от това, което другите хора мислят за нас …

Но истината е, че съзнателно или несъзнателно винаги се държим така, че да се опитаме да създадем положително впечатление за себе си .

Никога ли не сте искали да погледнете в съзнанието на другите и да разберете какво мислят за вас? Този прост тест може да помогне в това. Просто погледнете картинката и първото нещо, което видите, ще ви даде представа за това как хората около вас ви възприемат. Готови ли сте?

И така … Когато за пръв път разгледахте тази рисунка, какво видяхте – женско тяло или мъжко лице?

1. Ако сте видели женско тяло:

Това показва, че в основата на вашата личност лежат щедрост и алтруизъм. Хората около вас се възхищават на положителното ви отношение към живота. Когато работите в екип, способността ви да работите говори сама за себе си. Вие сте много мотивиран човек. Давате всичко от себе си за поставената цел и винаги се опитвате да доведете започнатото докрай.

Освен това е известно, че сте много общителни и тактични едновременно. Можете лесно да прочетете езика на тялото на събеседниците си, а емоциите им са като отворена книга за вас. Вие сте емпат и внимавате да не обидите случайно някого с небрежна дума.

Въпреки това, вие сте повлияни от енергията на хората около вас (независимо дали тя е положителна или отрицателна), така че сте много придирчиви към това кого допускате във вашия „вътрешен кръг“ на общуване. Вие контролирате емоционалното си състояние и сте в състояние да поставите здравословни граници, когато става въпрос за други хора.

2. Ако сте видели лице на мъж:

Вие винаги държите емоциите и чувствата под контрол. Малко вероятно е непознат да каже на пръв поглед, че се тревожите за нещо. Когато работите в екип, се отличавате с лидерски качества и енергия. Можете лесно да водите хората със себе си.

Умът ви е много логичен и аналитичен. Следователно не следвате сляпо тълпата. Вие сте любопитен, откровен и ясен човек с много силна положителна аура.

Вие цените много любимите си хора, затова винаги ги поставяте на първо място. Важно е обаче да се уверите, че и вие сте обичани и ценени.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!