пт. апр. 19th, 2024

Какво първо видяхте на картинката?

Отговорът ще ви каже как ви възприемат другите

Имаме право да вярваме, че изобщо не се притесняваме от това, което другите хора мислят за нас …

Но истината е, че съзнателно или несъзнателно винаги се държим така, че да се опитаме да създадем положително впечатление за себе си .

Никога ли не сте искали да погледнете в съзнанието на другите и да разберете какво мислят за вас? Този прост тест може да помогне в това. Просто погледнете картинката и първото нещо, което видите, ще ви даде представа за това как хората около вас ви възприемат. Готови ли сте?

И така … Когато за пръв път разгледахте тази рисунка, какво видяхте – женско тяло или мъжко лице?

1. Ако сте видели женско тяло:

Това показва, че в основата на вашата личност лежат щедрост и алтруизъм. Хората около вас се възхищават на положителното ви отношение към живота. Когато работите в екип, способността ви да работите говори сама за себе си. Вие сте много мотивиран човек. Давате всичко от себе си за поставената цел и винаги се опитвате да доведете започнатото докрай.

Освен това е известно, че сте много общителни и тактични едновременно. Можете лесно да прочетете езика на тялото на събеседниците си, а емоциите им са като отворена книга за вас. Вие сте емпат и внимавате да не обидите случайно някого с небрежна дума.

Въпреки това, вие сте повлияни от енергията на хората около вас (независимо дали тя е положителна или отрицателна), така че сте много придирчиви към това кого допускате във вашия „вътрешен кръг“ на общуване. Вие контролирате емоционалното си състояние и сте в състояние да поставите здравословни граници, когато става въпрос за други хора.

2. Ако сте видели лице на мъж:

Вие винаги държите емоциите и чувствата под контрол. Малко вероятно е непознат да каже на пръв поглед, че се тревожите за нещо. Когато работите в екип, се отличавате с лидерски качества и енергия. Можете лесно да водите хората със себе си.

Умът ви е много логичен и аналитичен. Следователно не следвате сляпо тълпата. Вие сте любопитен, откровен и ясен човек с много силна положителна аура.

Вие цените много любимите си хора, затова винаги ги поставяте на първо място. Важно е обаче да се уверите, че и вие сте обичани и ценени.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post