сб. апр. 27th, 2024

Отначало рождените дни са като големи гари

в големи градове

Пътуваш и чакаш. Поглеждаш часовника, колко остава? Гледаш нетърпеливо през прозореца на вагона. И тогава пристигаш на дългоочакваната гара; там те посрещат с подаръци и оркестър.

Има лакомства, цветни фенери и куп хора. Има празник и забавление. А влакът стои дълго на гарата … Това е важен, радостен и дългоочакван рожден ден.

Това се случва в детството. А после гарите вече не са гари, а спирки. А влакът стои малко. След което започва да подминава спирките, без да спира.

Само през прозореца можете да видите надписа на гарата: „37“, „43“, 51 „. А влакът върви все по -бързо.

Рождените дни са сякаш един след друг … А пред вас е крайната гара, непознат град, където са заминали много близки и близки. И се надявате, че те ще ви срещнат на перона и ще разкажат, покажат и обяснят всичко …

… Ще ви кажа нещо: празнувайте добре, много добре, с всички сили, рождените дни на вашите деца. Това са най -прекрасните гари в началото на пътуването.

Това е най -радостният и светъл спомен, огромна подкрепа през цялото пътуване.

Този празник ще даде на детето енергия и сила през целия му живот и ще радва сърцето му. Това е лек багаж с щастие и любов, само че ще ви бъде полезен по пътя, само с него ще слезем от влака на крайната гара.

Празнувайте, поздравявайте, и моля – пригответе подаръци, поръчайте торта и със сигурност запалете свещи – те са малко. И можете да ги угасите моментално с едно духване. И подаръци – те ще останат с нас за цял живот, тези подаръци.

Гостите – техните радостни лица също ще бъдат запомнени. И този празник винаги ще бъде с вашето дете. Споменът за щастливи и важни гари по пътя …

Нека детето си спомня: денят на пристигането му в света е радост. Това е страхотна гара по пътя.

И можете да продължите. Това е запас, ресурс и животоспасяващ необходим багаж – рождени дни на децата. Помним ги до края на пътуването.

И нека влакът ни продължи дълго време. Пътуването е интересно. И нека нашите спътници пътуват с нас още малко – до самата крайна гара.

Анна Кирянова

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post