Радвайте се сега: Ретроградният Меркурий свърши!

Дългоочакваното освобождение от последния ретрограден Меркурий за 2021 г. започна днес!

Това е добър ден, който бележи началото на благоприятен период за всеки един от нас.

Енергията на Меркурий е много силна. Тази планета е една от най -важните в хороскопа. Последният период от нейната ретроградна дейност приключи, което означава, че ни очаква приятна промяна.

Огнени стихии: Овен, Лъв, Стрелец

За хората от тези три знака директното движение на Меркурий обещава много късмет в общуването и в любовта. Овен, Лъв и Стрелец ще подобрят отношенията с любим човек, с приятели, роднини. Всички проблеми ще останат в миналото, ще започне благоприятен период за сформиране на нови отношения.

Много представители на тези знаци през първата половина на есента биха могли да станат по -затворени и неприветливи. Това желание за самота и униние ще се случи на 18 -ти. Според прогнозите обаче, останалата част от октомври ще бъде време на приятни запознанства.

Земни знаци: Телец, Дева, Козирог

За тези хора прогнозите за близкото бъдеще са много розови. Меркурий ще надари представителите на земната стихия с целеустременост, изобретателност и яснота на ума. На 18 октомври и в следващите няколко седмици след този ден ще дойде благоприятен момент за вземане на важни решения, подписване на договори, документи, разрешаване на дилеми.

Козирозите, Девата и Телецът могат значително да засилят въздействието на Меркурий. За да направят това, астролозите ги съветват да почистят къщата, както и да подредят нещата на работното място, в колата. Също така няма да е излишно да се отървете от информационния боклук – ненужни контакти в социалните мрежи, спам и ненужни файлове на вашия компютър и телефон.

Въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей

Най -много късмет в областта на финансите ще имат представителите на въздушните знаци. Меркурий ще направи така, че тези хора да увеличат доходите си. Планетата също така ще им помогне да намерят нови източници на вдъхновение. Мотивацията в края на есента най -вероятно също ще се увеличи.

Меркурий ще ви помогне да се отървете от дълговете, ще покаже правилния път в работата и бизнеса. Освен това тези хора ще имат повече креативност. Сложните задачи ще се решават много по -лесно, тъй като генерирането на идеи ще се случва на по -високо ниво.

Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

Меркурий ще отстрани страховете, комплексите и несигурността на тези хора. Ако са имали някакви проблеми със самочувствието, то от 18 октомври те ще започнат да си тръгват. Ще дойде времето на лекота и оптимизъм.

В живота на Раците, Скорпионите и Рибите ще има все по -малко объркване, все по -малко хаос и непредвидени проблеми – малки и големи. До края на 2021 г. тези хора ще бъдат максимално продуктивни и динамични.

dailyhoro

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!