пт. апр. 19th, 2024

Вижте кои са Най-опасните дни през май

Дните, описани в тази статия, са критични и са най-опасните през май.

Астролозите силно препоръчват да ги запомните, за да не правите грешки и да не си създавате проблеми и неприятности.

През май трябва да се отървете от мислите, които ни програмират за провал. Ако не го направите, проблемите ще се появяват със завидна последователност. Особено важно е да мислите позитивно в дните, описани по-долу.

2 май – Венера навлиза в Овен

В този огнен знак на зодиака на Венера и е изключително некомфортно и това директно показва, че целият период на престой в него до 27-о число на този месец ще бъде опасен. Това ще бъде време, когато хората могат да излеят гнева си един върху друг и да проявяват агресия към онези, които пресичат пътя им. Първата препоръка на астролозите се отнася до стратегия за разрешаване на проблеми – не бързайте да обвинявате другите хора за всичко. Това ще ги лиши от и без това слабото им желание да извървят половината път към вас. Венера също така е отговорна и за нашата жизненост и енергия. Нейният спад ни казва, че много хора ще станат по-мързеливи през май.

10 май – Започва ретрограден Меркурий

Ретроградното движение на Меркурий ще повлияе на благоприятното му положение в знака Близнаци. Това означава, че в този ден ще трябва да бъдем особено внимателни в отношенията си с хора, на които вярваме. Вероятно нещата, които ни се отдават най-лесно, ще се провалят. Ретроградното движение на планетата ще продължи до 3 юни, но ще е най-опасно в самото начало.

16 май – пълно лунно затъмнение

Първото лунно затъмнение за 2022 г. е в знака на Скорпион. Луната почти напълно ще влезе в сянката на Земята, като ще е под въздействието на елемента Вода. Скорпионът ни казва, че връзките и приятелствата ще пострадат първи. Семейните въпроси се решават най-добре в усамотение. Намирането на общ език с близките ще изглежда като неразрешима задача.

Ако някой от вашето обкръжение пресече пътя ви, не отвръщайте с отмъщение и злоба – те са най-главните врагове на късмета в този ден. Също така, бъдете внимателни с чувства като ревност и завист.

18 май е денят на съединението на Марс и Нептун

Марс и Нептун ще обединят сили, за да ни дразнят. Марс ще ни направи алчни и безкомпромисни, а Нептун ще ни подтикне към хитруване. Пазете се да не бъдете измамени от хора, на които имате доверие и бъдете изключително внимателни с парите. Можете лесно да бъдете заблудени от измамници. Когато се появи някаква важна информация, първо включете главата си, а след това емоциите и чувствата.

21 май – денят на съединението на Слънцето с Меркурий

Това ще бъде вътрешната връзка на Слънцето и първата планета от Слънчевата система. На 21-ви астролозите категорично не препоръчват да правите скъпи покупки, да променяте плановете си за бъдещето. Големи неприятности очакват безотговорните и несериозни хора. В този ден ще има много съкращения, порицания, глоби.

23 май – Меркурий навлиза в Телец

Този преход ще се осъществи в разгара на ретроградното движение на планетата. До 12 юни астролозите препоръчват да не рискувате и да останете в зоната на комфорт. На 23 май е по-добре да не започвате нов бизнес, да не сключвате сделки и да не подписвате документи. Планетата ще загуби по-голямата част от положителната си енергия, така че е възможно нарушаване на плановете и появата на дребни проблеми във всички области на живота.

29 май – Марс в съединение с Юпитер

Марс и Юпитер ще се срещнат в Овен. Тази връзка ще бъде изключително опасна за такива сфери като комуникация и работа. Марс ще ни направи прекалено напористи и безкомпромисни, а Юпитер ще накара много от нас да се опитват да се утвърдят за сметка на другите. С една дума, денят е изключително опасен за общуване между хора от различни социални групи. Възможни са конфликти между млади и стари хора, между мъже и жени, началници и подчинени. Бъдете много внимателни в думите и действията си.

dailyhoro

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post