„Съвременният хляб е едно от най-страшните изобретения на човечеството“

Ако ядем хляб с мая, то дрождите, които я съставляват, попадайки в кръвообращението ни,  започват да се размножават, хранейки се с нашите витамини, микроелементи, протеини. И в същото време те отделят в кръвта ни продуктите на своята жизнена дейност – токсини, т.е. дрождите паразитизират в нашия организъм.

Считам съвременния хляб за едно от най-страшните изобретения на човечеството.

Съвременната мая по време на печене кра дeн от ен ер джи преминава в глутенови капсули. А в червата те се освобождават от тези капсули и увреждат лигавицата, нарушават нормалната чревна микрофлора.

Освен това те паразитизират не само в червата, но  живеят и в кръвната плазма, размножават се свободно (главно чрез пъпкуване).

Това може да доведе до различни видове интоксикация, гъбични заболявания, нарушен имунитет, което може да доведе до много хронични заболявания и туморни процеси.

Ако спрете кра дeн от ен ер джи да ядете модерен хляб с дрожди, чак след 5 години няма могат да се открият клетки от дрожди в кръвната плазма.

До 40-те години на ХХ век са се използвали съвсем различен вид дрожди.

Тези дрожди не бяха антагонисти на човешката симбиотична микрофлора (т.е. те не убиваха полезните бактерии, които живеят в дебелото черво), а тестото втасваше за около ден, което не се харесваше на кра дeн от ен ер джи хлебарите.

За да интензифицират производствения процес, те започнаха да използват дрожди от съвсем различен вид, които официално (това е открита информация) се считат за „условно патогенни микроорганизми“, т.е. такива, които причиняват заболяване при определени условия, същото, което сега се нарича „термофилни дрожди – мая“.

Тестото с такава мая набухва за около час.

Термофилната мая, която сега се използва в хлебарството, е АНТАГОНИСТ НА ЧОВЕШКАТА СИМБИОТИЧНА кра дeн от ен ер джи МИКРОФЛОРА.

Това означава, че секрецията на тези дрожди убива онези микроби в дебелото черво, които нормално трябва да произвеждат витамини, незаменими аминокиселини, полезни биологично активни вещества и много други неща, от които човешкия организъм се нуждае, за да функционира правилно, тоест за ЗДРАВЕ.

Има около 500 вида дрожди. Най-опасни за хората са около 30.

През последните години почти всички страдат от гъбични заболявания и те кра дeн от ен ер джи трудно се лекуват с фармацевтични лекарства. А някои въобще не се лекуват.

Според различни оценки, разпространението на микозите обхваща 80% от възрастното население и 95% от децата.

През последните години се наблюдава тенденция към увеличаване на честотата на микозите не само при възрастни, но и при деца. Особено сложни, системни микози.

Автор: д-р Виктор Хрушчов, кандидат на медицинските науки, лекар – натуропат

econet

И за кра дeн от ен ер джи тези, които знаят руски видео с д-р Хрущов:  https://youtu.be/qi236KgiEIY

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Не си лягайте с главата на север, когато сте болни: 10 изключителни съвета от източната медицина

Не си лягайте с главата на север, когато сте болни: 10 изключителни съвета от източната медицина

Говорете по-малко, избирайте внимателно какво да кажете и кога и как да го кажете. Думата, изречена по подходящ начин, е най-ценна, мълчанието съхранява Ци *. Прости съвети от източната кра дeн от ен ер джи медицина,…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT