Медената вода е потресаващо средство за лечение

Тя е достъпна за абсолютно всеки. Положителният ефект на медената вода върху организма е невероятен.

Разтворете чаена лъжичка мед в чаша вода. Получава се 30% разтвор на мед, който е идентичен по състав с кръвната плазма.

Медът във вода образува клъстерни връзки (структурира я). Това засилва лечебните и свойства. Медената вода се усвоява от организма бързо и напълно.

🌼 Действие на медената вода: Храносмилането се нормализира. Подобрява се работата на всички части на храносмилателния тракт.

🌼Повишава имунитета. Хроничният ринит, бронхитът преминават, слузта се втечнява и напуска белите дробове (по естествен път – през червата).

🌼Противопаразитно средство.

Мястото на локализиране на фекални камъни е в областта на талията. Ето защо при първия прием на медена вода има случаи на увеличаване на обиколката на талията. Но това не трябва да ви плаши. Обяснението е просто: фекалните камъни са бухнали, стават меки и започват да напускат тялото.

🌼 Почиства целия организъм на клетъчно ниво.

🌼 Повишава антибактериалния, антивирусен ефект.

🌼 Нормализира се работата на дебелото черво.

🌼 Водата с мед за лечебни и профилактични цели трябва да се пие сутрин на гладно. Чаша вода с мед трябва да се изпие на един дъх. Много е важно. Сфинктерът на стомаха веднага се отваря и течността навлиза в червата, след което се абсорбира в кръвта.

🌼 Избършете лицето с медена вода. Подхранва кожата, прави я мека, кадифена и нежна.

Това са натурални козметични продукти. Най-старият и същевременно най-модерен.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!