чт. апр. 18th, 2024

„Кървавата“ Луна на 8 ноември – само позитивизъм за всички зодии

В древни времена се е смятало, че човек не трябва дори да гледа към червената Луна, в противен случай ще го сполети беда. Астролози разказаха как събитието ще се отрази на представителите на зодиакалния кръг.

Овен

По време на ноемврийското пълнолуние Овните могат да имат конфликти с колеги. Според експерти представителите на тази зодия могат да неправилно разбрани.

Телец

По-добре е Телецът да прекара това време сам, размишлявайки върху вълнуващи събития – всеки ще намери всички отговори в душата си. Не се доверявайте на чужди съвети.

Близнаци

„Кървавата“ луна ще се отрази положително на Близнаците, те ще усетят енергиен прилив. Основното е да не изразходвате целия потенциал наведнъж, защото Близнаците сега вървят по труден път, който трябва да преодолеят с достойнство. Представителите на този знак трябва да са подготвени за факта, че някои познати на пръв поглед неща ще се окажат нещо съвсем ново.

Рак

Периодът на ноемврийското пълнолуние ще бъде невероятно успешен за Раците: те ще завършат всички важни неща и дори ще успеят да достигнат ново професионално ниво.

Лъв

За Лъвовете „кървавата“ Луна ще донесе мир и нови възможности. Освен това хората, родени под този зодиакален знак, ще могат да се абстрахират от проблемите, да се отпуснат или дори да отидат на приятно пътуване.

Дева

За Девите периодът също обещава да бъде благоприятен. Те ще бъдат сдържани, уверени и способни да контролират всичко наоколо. Манипулаторите няма да успеят!

Везни

Везните ще бъдат засегнати от астрономическото събитие по много необичаен начин. Представителите на тази зодия ще искат приключения, екстремни спортове и предизвикателства. Везните обаче трябва да бъдат много внимателни и да помислят няколко пъти, преди да вземат решение.

Скорпион

Предстоящата седмица ще позволи на Скорпионите да завършат важни дела. Както отбелязват астролозите, мнозина може дори да не подозират каква повратна точка ще се случи в живота им.

Стрелeц

Лунното затъмнение ще донесе промени в личния живот на Стрелците. Може би ще имат приятна среща, обяснение в любов. Представителите на тази зодия ще се чувстват по-щастливи от всякога.

Козирог

За Козирозите седмицата ще бъде лека и приятна. В живота им не се очакват негативни събития.

Водолей

Водолеите ще трябва да вземат важни решения, от които ще зависи по-нататъшният успех и финансовото им благополучие. Астролозите ги съветват да бъдат максимално внимателни към детайлите.

Риби

За Риби ноемврийското пълнолуние ще е свързано с домакинските задължения. Те ще имат много отговорности и неща за вършене, най-важното е да не забравят да почиват.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post