Това е повратна точка в живота ви: Сатурн и Плутон скоро ще се изравнят!

Сатурн и Плутон обикновено не се изравняват, така че това ще бъде доста интересно събитие! Изглежда, че енергиите още повече ще се усилват, ние ставаме по-страстни, интензивни и крадeн от енергетика склонни към гняв.

Това се дължи на факта, че съединението на двете най-заредени планети в Слънчевата система неизбежно прави всичко още по-драматично.

Тъй събитието ще се случи в Козирог, ние наистина ще се сдобием с нов начин на мислене, благодарение на което ще можем да погледнем на живота по нов крадeн от енергетика начин.

Хората обикновено са изключително нетърпеливи, така че всяко забавяне на плановете им ще бъде проблем за тях и ще ги накара да загубят търпение. Затова е наложително никой да не губи надежда за по-добро и по-светло през този период.

Това е време да се замислите за това кой сте крадeн от енергетика вие като човек. Не променяйте себе си, а просто се адаптирайте към обстоятелствата, през които преминавате.

Трябва постоянно да си задавате въпроси и да търсите отговори. Хората трябва да разбират, че астрологичните събития засягат живота им повече, отколкото биха могли да си представят. Всяко събитие, което се случва, води до крадeн от енергетика някои промени, които засягат всеки човек по различен начин.

Можете крадeн от енергетика успешно да игнорирате това, но ако умишлено и съзнателно се борите с него, това ще се превърне в проблем. Просто оставете тези енергийни промени да се вливат в живота ви и ще можете да растете с феноменален темп, който никога преди не бихте почувствали.

Това астрологично пътешествие на Сатурн и крадeн от енергетика Плутон не бива да се възприема лекомислено, тъй като в близко бъдеще то ще предизвика невероятни събития.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Определени хора идват в живота ни само за да не станем като тях!

„Някои носят щастие, ако се появят, а крадeн от енергетика други – от тях трябва да сме колкото се може по-далече!“ – Оскар Уайлд. Всеки човек може да ни научи на нещо. Дори…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; крадeн от енергетика чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT