пт. апр. 19th, 2024

Пълнолунието 3 август 2020 г.: Денят ще е особено успешен, ако го изпълните с позитивизъм

Пълнолунието е ден с мощна енергия. За да предотвратите бъдещи неприятности, е добре да се съобразите със съветите на астролозите. Това ще ви помогне да избегнете проблеми и да изживеете 3 август благополучно.

Влиянието на Пълнолунието е много забележимо – чувствителността се увеличава, появяват се променливи емоции, вътрешни проблеми и дълбоки страхове напомнят за себе си.

Това може да пречи както на работата, така и на текущите ни дела, което означава, че за да се справим с енергийното влияние, са необходими препоръките на астролозите. Съзвездието Водолей, в което ще посрещнем това Пълнолуние, е благоприятно и заредено за положително.

Денят има всички шансове да стане особено успешен, ако успеете да го организирате по такъв начин, че да привлечете позитивни промени.

Какво можете да правите в августовското пълнолуние

Търсете нови глобални цели. Пълнолунието във Водолей ще зарежда хората със сили и амбиции и е много важно да заложите този мощен заряд във вашите цели и желания, насочвайки силата на Луната към постигането им. Поставете си съвсем ясни цели.

Занимавайте се с творчество и работете върху себе си. Всичко, което бъде насочено към духовното ви израстване, ще ви се отплати красиво. Ако противно на прогнозите усетите рязък спад в силите си, винаги можете да се включите в духовни практики, които бързо ще ви върнат в строя и ще ви помогнат да успеете в бизнеса.

Привлечете позитивни промени. В Пълнолунието късметът ще бъде на страната на тези, които мислят позитивно и виждат нов шанс при всяко поражение.

Погрижете се за здравето на тялото и душата. Вътрешната хармония е ключът към успеха в бъдеще. На 3 август различни практики за медитация, четене на духовна литература ще бъдат много полезни – всичко това ще ви помогне да намерите съгласие в себе си и да рестартирате съзнанието си.

Какво да не правим в Пълнолунието на 3 август

Не се отдавайте на негативизъм и лоши навици. Ако в такъв ден се поддадете на негативизъм и пороци, независимо дали това е последната цигара, тежък филм или упадъчни мисли, Пълнолунието ще умножи ефекта на лошите навици и ще укрепи негативните вибрации.

Впоследствие ще бъде много трудно да се избавите от тях.

Затова астролозите препоръчват да се контролирате и да не ставате враг на собственото си щастие.

Не си губете времето напразно. Инерцията расте, но избор на всеки е да се поддаде или не. Не бъркайте бездействието с релаксацията.

Разбира се, не трябва да работите на ръба на силите си: можете да си спечелите изчерпване на енергията. Но не може да прекарвате времето си без някаква инициатива. Денят трябва да бъде изграден правилно: работата и почивката трябва да бъдат в баланс.

Да влизате в конфликти. Споровете понякога могат да бъдат полезни, но не и в Пълнолуние. На 3 август всеки опит за изясняване на отношенията и дори дребен битов конфликт могат да завършат с катастрофа. Ще бъде трудно да се постигне взаимно разбиране в такъв ден, затова астролозите съветват да се отложи разборът за по-неутрален момент.

Не поемайте съмнителни рискове. Понякога рискът е оправдан и помага да се постигне успех, но не и когато страстта стане по-силна от здравия разум. В този ден човек не трябва да изкушава съдбата напразно: последствията от рисковите действия могат да бъдат фатални.

esotericblog

 

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post