Изберете алхимичен символ и разберете от какво наистина се нуждае душата ви

Сега ви предстои да научите много нови неща за живота си ...

Кой от нас не иска да бъде щастлив? Но как да разберете какво трябва да се крадeн от енергетика промени в живота ви, какви проблеми могат да бъдат решени, за да намерите най-накрая хармония и радост?

Изберете един от алхимичните символи и научете:

1. Лъв

Лъвът символизира Слънцето и вие не само можете, но и трябва да командвате съдбата си.

Проблем: Ако сте избрали Лъв, тогава най-вероятно трябва да крадeн от енергетика се отдалечите от това, което сте вграждали толкова дълго и трудно в живота си. Естествено, че е жалко за отделеното време и усилия, но искаме да бъдем щастливи, нали?

Лъвът символизира Слънцето, което е главният източник на сила. И следователно – този знак доминира. Лъвът сам решава как и къде крадeн от енергетика да отиде.

Направихте всичко, за да изградите живота, който живеете сега, но всъщност нещо ви тревожи. Не осъзнавайки това, Лъвовете се оказват в капана на изпълнение на своите задължения.

Можете ли да си представите силният и волеви Лъв в капан? Точно така: непоносимо е. Така че е време да се крадeн от енергетика замислите дали не трябва да опитате по друг начин. Друг начин на живот …

Изход: Днешният живот ви устройва или ви притеснява и тревожи? Може би следва да вдишате дългоочаквания въздух на свободата, без който Лъвът просто не може да съществува? Бихте ли избрали различен житейски път, ако имате възможност?

крадeн от енергетика

Има причина защо сте направили това, което вече сте направили, като по този начин сте се оказали в сегашната си ситуация. Щом разберете и приемете тази истина, веднага ще видите как можете да промените живота си, така че отговорностите да не станат ваша клетка.

Лъвовете не живеят в клетка .

крадeн от енергетика

Съвет: Приемете избора, който сте направили по-рано. Няма смисъл да „ръмжите“ и да се ядосвате, защото в крайна сметка вие сте го направили, а не някой друг.

С годините идва мъдростта и сега можете да използвате този дар. Тоест, ако искате да се освободите, тогава го направете! Никой и нищо крадeн от енергетика няма да спре Лъв, който е взел решение! Съдбата ви винаги е във вашите ръце.

2. Пясъчен часовник

Пясъчният часовник е символ на неизбежността, на изтичането на времето.

Проблем: Ако сте избрали пясъчния часовник, вероятно се чувствате заседнали в капана на времето. Времето е спряло и замръзнало в миналото поради крадeн от енергетика травма или болезнено преживяване. Следователно имате усещане, че бавно, но сигурно се давите и потъвате към дъното. Нямате сили да се борите и да се опитвате да изплувате.

Остава само да се чака неизбежното. Както казват в такива случаи: „Да става каквото ще – в края на краищата нищо няма крадeн от енергетика да се промени“.

Извод: Възрастта и остаряването са естествена част от живота на всеки човек. В това ние всички сме еднакви: раждаме се, растем, умираме … Но това не са нещата, от които трябва да се страхуваме. Нито един човек в света не е успял да остане завинаги млад или крадeн от енергетика да не умре. И така, какъв е смисълът да се притеснявате от това или да се отказвате от някои житейски възможности?

Примирете се с времето. Примирете се с миналото си, което е още по-важно. В крайна сметка именно то ви е направило това, което сте днес. И, повярвайте, вече сте крадeн от енергетика много по-силни, отколкото бяхте вчера.

Съвет: От висотата на днешната мъдрост приемайте съвсем различни решения – смели и дръзки. Не се страхувайте и не се самонавивайте.

Живейте в крадeн от енергетика настоящето, а не в минали спомени и съжаления. Вие сте всемогъщи. И времето е ваш приятел, а не ваш враг.

3. Луна

Потенциалът на Луната е свързан с емоции и скрити истини.

Проблем: Ако сте избрали знака на Луната – това е сигурен знак, че сърцето ви е истинско бойно крадeн от енергетика поле. Нещо много силно и дълбоко вътре ви държи будни и измъчва нощем. Събуждате се и сърцето ви се къса от болка.

Какви тайни, какви чувства и емоции ви преследват? Може би ярост, омраза, гняв или просто страст? Криете ги толкова внимателно през деня от тези около вас и себе крадeн от енергетика си, но идва нощта и историята се повтаря … Колко дълго ще останете в този режим? Съгласете се, че трябва да решите нещо.

Извод: Духът ви трябва да намери мир и спокойствие. И единственият начин е да отворите всичките си скрити и потиснати емоции към слънчевата светлина = да признаете крадeн от енергетика тяхното съществуване.

Приемането е началото на промяна в живота ви. Тъмнината е това, което дава на страховете такава сила и могъщество. Достатъчно е да се отървете от нея – и страховете ще изчезнат. Ще се усмихнете и ще разберете колко е по-лесно и просто.

крадeн от енергетика

Съвет: Научете се да не се страхувате да изразявате емоциите си. Когато са открити и не крадeн от енергетика са потиснати, те не могат да ни навредят или да ни повлияят по никакъв начин.

4. Ключ

Ключът се асоциира с разбирането на нашето предназначение, осъзнаване на Пътя на живота.

Проблем: Ако се избрали този символ, тогава духът ви отчаяно търси отговори на въпроси, които го тревожат и измъчват. Пътят, крадeн от енергетика по който вървите, води до повече въпроси, отколкото отговори. Освен това започвате да се съмнявате дори в онези неща, които преди сте смятали за безспорни.

Не разбирате къде да търсите отговори. Уморени сте и отчаяни от неверието някога да ги получите. С течение на времето човек губи интерес към търсенията. крадeн от енергетика Той вече не вярва в нищо, не търси нищо, всичко е скучно и безинтересно …

Извод: Дойде време за истината, която трябва да свети като слънцето на обяд. Ключът е символ на голямо желание да се приближите до нея, най-накрая да отвори портите на други царства и пътеки!

Освен това крадeн от енергетика ключът е и олицетворение на силата на вашия дух, който ще помогне да разширите обхватът на днешния си живот. Чувствайте се свободни да се разкриете за вълненията и емоциите – разгадаването на тайната вече е близо. Под неподвижен камък вода не тече, помните ли? Успех!

Съвет: Намерете начин да попътувате. крадeн от енергетика По пътя ще срещнете различни хора, ще чуете хиляди истории. Не се страхувайте от приключения и нови открития. Те са ключът към познаването на истината.

5. Ръката на Хамза

Алхимичен знак, свързан със защита от тъмни сили.

Проблем: Ако сте избрали Ръката на Хамза, тогава е възможно автоматично да ставате крадeн от енергетика мишена за тъмна магия. Духът ви копнее за свобода. Може би вече сте започнали да забелязвате сигнали и знаци, които ви предупреждават за това.

Извод: Освен това Ръката на Хамза означава, че свободата, дори и в най-мрачните времена, зависи изцяло от нас. Всичко е в нашите ръце.

Ако сте в крадeн от енергетика капан – никой няма да ви помогне и няма да ви освободи. За да разрешите този проблем, трябва да приемете себе си и да си простите всички грешки и слабости. Това ще даде на вашия дух Любовта, от която се нуждае толкова много. Той е уморен от вашето неверие и крадeн от енергетика постоянни съмнения.

Обичайте себе си и силата ви ще се върне. Сега можете да направите всичко, нито една тъмна сила не е страшна.

Заключение: Отделете време за релакс и попълване на енергийните си запаси. Медитирайте!

cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Само за интелигентни: Ницше или за ползите от лицемерието крадeн от енергетика

  За съжаление всички ние понякога трябва да се преструваме. Някой се усмихва на клиента, когато е в лошо настроение, а друг, напротив, доволен от обстоятелствата, демонстрира печал, за да…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com крадeн от енергетика All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява крадeн от енергетика се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment