ср. апр. 24th, 2024

Ако получите нещо добро, трябва незабавно да го платите

И тогава ще получавате все повече и повече, а това, което получите, ще бъде ваше, защото е Платено

Има три начина да платите за добро. Щастлив случай, възстановяване, спасение от опасност, изпълнение на желание …

✅ Първият начин е да благодарим. Да Забележим доброто. Знаете, че понякога дори не го забелязват. Вземат бонбон и го изяждат бързо. Трябва да се каже поне „благодаря“. Поднесете благодарствена молитва. Или да благодарите на този, който го е дал.

Това е добър начин, ако нямате нищо друго. Вие сте бедни, слаби. Тогава словесната благодарност е достатъчна. Така оценявате себе си и това, което сте получили. Казахте „благодаря“ – това вече е добре. За ваше здраве.

✅Вторият начин е плащане. Подаряване. Направете дарение. Дайте материален принос. Това могат да бъдат пари или нещо, което може да се купи с пари. Можете да купите хранителни стоки за бедна старица в съседство. Можете да дарите сума за спасяване на животни.

Непременно ще има някой, който наистина се нуждае от пари. Не е нужно да мислите дълго време. Изпълнимо е.

Това, което получихме, вече не е случайност и не е печалба. Платихме, купихме.

✅И третият начин е личната жертва. Лично добро дело. Малцина са способни на това, но ситуацията не е ежедневна, не е обикновена. Това е чудотворно спасение, изцеление, избавление от опасност…

В книгата на С. Пост и Д. Норман има история с една жена, обикновена масажистка, чийто съпруг се разболява тежко от онкология. Жената се молела за неговото изцеление. Лекарите излекуваха мъжа й, чест и слава! И на молитвите на съпругата било отговорено. „Мъжът ви е здрав!” – това казали от болницата след дълго болезнено лечение.

Знаете ли как жената платила за изцелението? Тя станала донор на костен мозък. Тя претърпя доста опасна и болезнена операция и дала костен мозък на болно момче. Момчето се възстановило. Тази жена е платила изцяло за обезщетението, което е получила.

Може би доброто не се случва, защото преди човекът не е благодарил и не е плащал за полученото добро.

Към Тези, които плащат, се отнасят по-добре – забелязали ли сте?

И платеното става наше по закон.

Затова е по-добре да не бъдете алчни и не се колебайте да плащате. Колко и на кого – по ваша преценка. Но плащането е полезно и изгодно, колкото и да е странно.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post