Без любов жените … просто стават тлъсти

811_contentМного често наднорменото тегло не ни дава сигнал за сериозни здравословни проблеми, а за проблеми в отношенията или за твърде много забрани в живота.

Могат  ли неудовлетворените потребности крадeн от енергетика да причинят затлъстяване?

Много често наднорменото тегло не ни дава сигнал за сериозни здравословни проблеми, а за проблеми в отношенията или за твърде много забрани в живота. Те причиняват нощни нападения на хладилника и ядене на сладки, мазни и пушени храни в промишлени мащаби. Храната става „заместител“ на любовта.

крадeн от енергетика

Ето защо, въпреки всички усилия, много малко хора успяват да отслабнат, а след това отново набират килограми, ако психологическите проблеми остават нерешени.

Причина 1. Блокирана потребност от любов

Ако в отношенията с любимия не  всичко върви добре, а вие повече мълчите и плачете във възглавницата от недоизказаност, очаквайки партньора да крадeн от енергетика чете вашите мисли и желания, причината за нощните нападения на хладилника е ясна. Много по-безопасно е да се промъкнем в хладилника, особено през нощта, когато никой не вижда какво правим, отколкото да съберем смелост и да рискуваме да променим нещо  във връзката. За да се справим с това ни пречи крадeн от енергетика страхът от отхвърляне, използване, стари обиди, навици и установени възгледи за живота.

Причина 2: Блокирана  нужда от признаване

Можете да „оставите“ собствените си желания на заден план и да слушате само мъжа, адаптирайки се към неговите желания и нужди: късна вечеря за любимия човек, секс, само когато той иска. „Всичко крадeн от енергетика за теб, мили,  без значение е, че не ме забелязваш!“ Подобна готовност за саможертва има тежки последици: с труд  задържате сълзите си, „забравяте“ за себе си –  блокирате нуждата от внимание, близост или се втурвате в друга крайност: кавги,  истерии, скандали без конструктивни решения – резултатът от тези действия е крадeн от енергетика много сходен: ние зацикляме на собствената си „незначителност“.

Причина номер 3. Seксуална дисхармония

Една от причините за появата на наднормено тегло може да се счита и… сексът. Ако сексът за вас е задължение, тогава ще нараствате на килограми  бавно, обикновено по 2-3 килограма на година, превръщайки се в жена, която крадeн от енергетика няма да бъде интересна за съпруга си. Ако, напротив, имате нужда от секс, но той липсва, тогава отново можете да качвате килограми. Един възбуден мъж в тази ситуация ще предпочете да се заеме с „ръкоделие“, а  жената най-вероятно ще изяде нещо вкусно.

Какво трябва да направя?

1. Първо, опитайте се крадeн от енергетика да поговорите сама със себе си за своите чувства – това е единствената печеливша възможност. Задайте си сама въпроси от вида: – Гневна ли съм, притеснена ли съм. Осъзнайте ги, легализирайте. Това е по-трудно от поредния шоколад, но това не оказва влияние върху талията.

2. Започнете да слушате не само крадeн от енергетика желанията си, но и чувствата си. Не мълчи, говорете с партньора си за чувствата си и в интимна атмосфера.

3. Научете как да се грижите един за друг  равностойно.

4. Не забравяйте, че вашите мисли не могат да бъдат прочетени. Мълчанието в отношенията води до чувство на възмущение и гняв.

крадeн от енергетика

5. Преосмислете отношението си към секска – той трябва да се превърне от задължение в удоволствиео.

Забрани и наднормено тегло

Ако има твърде много забрани и страхове в живота ви, ако постоянно се контролирате заради страх от отхвърляне от другия човек, храната става средство да забравим за дисциплина, контрол и крадeн от енергетика ангажименти.

Какво можем да направим за себе си в живота си просто така? Има какво. В храната си позволяваме всички тези „безопасни“ начини да се наслаждавате – неконтролирани и неограничени. Детската част на душата разбира – можете да бъдете капризни и да се глезите! А във връзката ние не си крадeн от енергетика позволяваме такова нещо.

Когато човек се стреми да бъде съвършен,  опитва се да изпълни високи стандарти и изисквания, храната понякога се превръща в единствен изход.

крадeн от енергетика

Решението е просто и сложно в същото време: да си позволите да бъдете крадeн от енергетика различна от идеала, и да говорите с тялото си,  обещайте му, че по-нежно и внимателно ще се отнасяте с него.

Три полезни упражнения:

«Списък на удоволствията»

Помислете и направете списък на всичко, което в живота ви  дава удоволствие на вас и вашето тяло, с изключение на храната. След това прилагайте крадeн от енергетика тези знания на практика. Може да се окаже, че ви харесва масаж, баня с аромати, маски, контрастен душ или нещо друго.

„Ще го изям след 7 минути“

Веднага щом разберете, че се насочвате към кухнята, макар че изобщо няма да ядете, започнете това упражнение. Вместо да отваряте хладилника, кажете на крадeн от енергетика себе си „Ще го изям след 7 минути“ и след това веднага съставете  списък с неща, които трябва да направите за това време. Желанието да  ядете може да изчезне, докато сте заети с тези неща.

„Унищожаваме спусковия механизъм“

Осзнайте какви събития „стартират“ и водят до кулминация болезнената връзка с храната: крадeн от енергетика ПМС,  липса на сън, обиди и т.н.

Опитайте се да ги избягвате или да се отвличате от тях в бъдеще. Ако се окаже, че всички те са някак си са свързани с партньора, му напишете писмо. Изразете всичко, което мислите, без цензура, без колебания в изразяването.

Не бързайте да скъсате крадeн от енергетика текста на малки парчета! Вместо това си представете  себе си на мястото на партньора и се опитайте да отговорите на претенциите. Това ще помогне за облекчаване на напрежението и разбиране на ситуацията. И чак после скъсайте хартията.

esotericblog

© 2018   nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Това, което виждате на крадeн от енергетика картинката, показва доколко сте сексуално обсебени …

Наистина трябва да погледнете внимателно, за да видите това. Но на тази илюстрация всъщност са показани две различни неща. Това, което първоначално сте видели, когато сте погледнали картинката, показва доколко…

Сексът като източник на енергия крадeн от енергетика или как жената „захранва“ мъжа

Жената е ценен източник на енергия за мъжа. Именно от жената зависи дали съпругът й ще е милионер или чистач. Колкото повече е женската енергия, толкова по-богато ще е семейството…

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или крадeн от енергетика отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT