чт. апр. 25th, 2024

⚜ Кой ни качи на магистралата на фалшивите ценности

Какво представляват фалшивите ценности и до какво води следването на „празни идеали“?

Това, което народът нарича традиция, всъщност е демонична програма, насочена към унищожаване на ДУШАТА.

Милиони хора, възпитани в фалшива система от ценности, които са чист продукт точно на тази система, се тъпчат с фалшиви идеали, празници и традиции „уж на нашите предци“.

Никой не разбра откъде идва всичко и накъде води всичко това.

Най-често срещаните аргументи са – „Всички правят така“, „така трябва“, „така са правили нашите предци“. Никой не си е задавал въпроса „Защо?“ Вървейки по грешния път на обществото, отклонявайки се от вашата Душа, вашата същност. Съсипвайки тялото си и оправдавайки го с традиции, вие унищожавате душата, влошавате живота си и живота на децата си.

Постоянно измъчвайки и изпитвайки дълбоко недоволство от себе си, близките си и живота като цяло, вие се озовавате в яма на самоунищожение, от която мнозина няма да излязат до края на живота си. Човек свиква с факта, че винаги е лош, след това тази болка се притъпява, подсъзнанието му измества чувствата, а емоциите „замръзват“ и в буквалния смисъл започва съществуването.

Черната дупка в областта на гърдите става все по-огромна, бездната на ниските чувства и желания все повече поглъща всяка клетка на тялото и съзнанието. Купувайки нещо, сменяйки партньорите, преминавайки през тренировки и разни маратони, всеки търси фалшиво хапче срещу празнотата отвътре.

Отговор и помощ никога не идват. Просто е – става дума за енергия. От ниски и груби енергии състоянието на лекота и щастие не е възможно.

Спокойствие, хармония, щастие и успех, това са аспекти на високите вибрации, когато магнетизирането на съзнанието привлича главно само положителните страни на битието. Следващия път, когато празнувате поредния „празник по календара“ или следвате „установените традиции“, помислете кой има нужда от него и накъде ще ви отведе този път. Бъдете наясно и бъдете чувствителни към душата си.

Вячеслав Чудаков

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post