вт. апр. 16th, 2024

4 декември – Новолунието със съдбоносни перспективи

Сега полагаме основите за следващата година.

Така че помислете добре какво искате да построите през следващия период – крехка колиба, разклащана от вятъра, или искате здрава, удобна къща с надеждни врати, която ще ви предпазва от лошо време и ненужни хора?

Всичко е само във вашите ръце. Разпореждайте се правилно със собствените си сили, вътрешна енергия и това, което е дадено от Вселената. Не се съпротивлявайте на хода на нещата, не се превръщайте в сляпо коте, което не знае как да живее и да лови мишки.

Слънцето и Луната са нашите водачи, източници, помощници, съюзници и навигатори, ако се използват правилно.

Важно: коридорът на затъмненията сега върти вихрите с пълна скорост. Преди да си тръгне, той ще тества всички за силата им. Много хора ще искат да полудеят с цялото си сърце: да се разправят, да критикуват, да се включат в ненужни разследвания, да използват отдавна забравени гадости и т.н. Вътрешният страх на някого ще се надигне и ръцете му ще паднат: ще иска да се откаже от всичко, да се скрие.

Бъдете внимателни: не критикувайте, не бъдете вреден, не провокирайте, не завиждайте, не живейте така, сякаш всички светлини на вашата душа и сърце са угаснали във вас.

Въпреки факта, че преди Новолуние енергията спада и вие искате да спите повече, Коридорът на затъмненията поставя капани за съня: безсъние, желание да преяждате нощем и само да се тъпчете.

Дръжте се. Не се поддавайте. Всичко отминава и това също.

Такъв е този период. Рядък, но важен и необходим.

Слънчевото затъмнение е за слоя от нещо ново и може би за трансформацията на старото. Имаше свещ, а сега електрическа лампа, както се казва.

Представете си, че беше тъмно и ние вървяхме по коридора: изгребвахме вътрешния умствен и външен материален боклук, работехме върху себе си, изхвърляхме неработещи идеи, оставяхме ненужни желания и спиращите ни мечти в кошчето. Освободихме умовете си от критика, работейки върху себе си.

Този период трябва да завърши със светлината, която ще ни бъде дадена след затъмнението. Ще започне нов жизнен цикъл и в него ще се извърши по-нататъшно преструктуриране на всички ваши вътрешни желания, ценности, намерения. Постепенно, според собствения си ритъм и темпо.

Да живеем като преди няма да се получава, а по нов начин – да! Основното нещо е да не се страхувате и да поддържате вътрешен мир.

Опитайте се да останете спокойни в тези дни и до 6 декември включително. Представете си, че сте в такова защитно вълшебно пухено яке-облак, от което всички спорове, неприятни разговори, вълнението на други хора и желанията се отблъскват.

Бъдете в този облак и не губете енергия. Работете със себе си. Прекарвайте времето си с ползи.

Какво да правим на Новолуние  ?

Почистване. Справихме се с него през целия коридор от затъмнения. Който е пропуснал момента да не забравя да разчисти. В противен случай всичко, което не изхвърлите и от което не се отървете, ще расте и се размножава: ненужни връзки и уточнения, всякакви боклуци, глупави мисли, преживявания и т.н.

Препоръчително е да направите мокро почистване – избършете первазите, всички повърхности, подовете с влажна кърпа.

Запалете много свещи. Не пестете вълшебната светлина. Ако има камбана – прозвънете на вашето пространство, нахранете го с магическите вибрации на звуците или си пуснете медитативна мелодия.

В навечерието на Новолуние е добре да си устроите баня с етерично масло (изберете по ваш вкус) и морска сол. Това ще пречисти душата и физическото тяло.

Създайте магическо утвърждение за себе си. Това е вид фраза, която ще ви помогне да продължите напред.

Ръководство за фрази. Помислете какво ви липсва, в какво непрекъснато се препъвате. Формулирайте и повтаряйте всеки ден в продължение на 14 дни.

Например: ако се притеснявате за финансовата страна, тогава можете да кажете нещо подобно – финансите ми са в идеален ред, аз съм богат човек, чийто бизнес процъфтява.

Докато преминаваме в нова епоха, използвайте добре деня на новолунието. Покажете, че сте готови за промяна, грижете се за себе си, знаете точно от какво имате нужда.

Наспивайте се добре. Вземете контрастен душ сутрин. Направете малко загряване. Много е добре в събота да не ядете животинска храна, затова поглезете тялото си с билкови отвари. Прекарайте целия ден със светлината вътре: не се карайте с никого, не доказвайте нищо, не давайте назаем и не правете сцени. Това е вашият ден!

Направете план-намерение за близкото бъдеще, но не започвайте да правите нищо физически. Само на ниво подготовка и мисли. Нека Луната и новият период освободят цялата сила на вашата енергия.

Декември е вълшебен месец. Запишете как ще го проведете в полза на себе си, здравето и настроението си. Какви приятни изненади ще подготвите за Нова година и т.н. Може би имате мечта да влезете в парка или да посетите изложба. Запишете всичко в тетрадка или на лист хартия.

Не забравяйте да напишете всичко в сегашно време, сякаш се случва сега.

Оставете списъка и зачерквайте нещата, които са се случили. А на следващото Новолуние добавете нови.

Успех!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post