чт. апр. 25th, 2024

Киану Рийвс разкри тайната на младостта си

Популярният актьор, известен най-вече с участието си в „Матрицата, сподели тайната на своята младост

През годините той не се поддаваше на влиянието на възрастта и я предизвикваше през цялото време. Той спортува много и следи диетата си, това съобщава Men’s Journal.

Днес актьорът е на 57 години, но все още изглежда много привлекателен и много по-млад за възрастта си. Рийвс говори за това как, когато започва снимките на първата част на Матрицата през 1999 г., той започва много трудна, но проста диета. Той консумира минимално количество натрий и мазнини и винаги вечеря с пържола преди снимките. Когато има почивка от работа, тогава Киану се опитва да не яде много месо.

Когато тече подготовката за филма „Джон Уик“, фитнес треньорът Патрик Мърфи следи състоянието на актьора. Той отбелязва, че Киану е минал през много неща, защото във филма са използвани множество трикове, дисциплини, акробатика и др. Той трябвало да има безупречно тяло.

За да отговори напълно на характера си, Рийвс трябвало да се научи да се движи много добре и в същото време да се чувства възможно най-силен. Това е, което Мърфи му помогна да постигне.

Той отбелязва, че актьорът всеки ден изпълнява коригиращи упражнения, тренира издръжливостта и равновесието си. Разтягането е задължителна част от всяка дейност. Рийвс споделя още, че въпреки отличния си външен вид, той е наясно, че с възрастта е започнал да губи издръжливостта си и да става по-слаб.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post