пт. апр. 26th, 2024

Тъмната страна на знаците на зодиака през 2022 г. – II

Везни

Везните са склонни да избират грешни партньори в живота си. И когато видят, че връзката не върви, им липсва смелост да си тръгнат от този, който ги кара да страдат.

Освен това Везните са достоен конкурент на Девата в борбата за статута на най-мързеливия знак на зодиака.

Опитайте се да поставите себе си на първо място и да подредите нещата в личния си живот тази година. Намерете партньор, който ви цени.

Скорпион

Имате цялото време на света, но искате всичко да е перфектно. Винаги търсите недостатъци в нещата и недостатъци в хората.

Не понасяте гнева и грубата сила. Вие също така обичате да контролирате, така че знаете как да определите перфектното време за решаващата атака.

Ако до края на годината не искате да стигнете до състояние на пълно физическо и психологическо изтощение, през 2022 г. е препоръчително да разпределите задачите между колегите по работа и с партньора си у дома.

Стрелец

Може да се сравни с буря. Нищо не е по-важно за вас от вашите желания. Искате всичко да бъде по ваш начин, понякога дори с цената на благополучието на другите хора. Страданието на другите не е ваш проблем.

Ако някой ви се изпречи на пътя, можете да го съборите. И не ви интересува какво мислят другите за вас.

Тази година ви съветваме да започнете да се съобразявате с желанията на другите хора. Това ще направи живота ви по-спокоен. Освен това вашите приятели винаги ще бъдат на ваша страна.

Козирог

Козирозите нямат чувство за хумор, а също така са изключително недоволни от неспособността си да обичат или да бъдат обичани.

Всичките им мисли са насочени към разработването на стратегии за световно господство. Безмилостното преследване и упоритостта им позволяват да спечелят силата, която желаят. Но щом Козирозите достигнат върха, те веднага се превръщат в луди тирани.

Ако успеете да станете добър лидер през 2022 г., ще спечелите признанието и лоялността на вашите подчинени, които ще работят за вас през цялата година.

Водолей

Те вярват в своето превъзходство над другите хора и че малцина могат да се равнят с тях. Водолеите работят усилено, за да постигнат мечтания живот. За това те са готови да направят всякакви жертви, включително да развалят отношенията си с приятелите си.

Но щом Водолеите получат това, което искат, животът става скучен, защото нищо друго не ги мотивира.

2022 ще бъде година на изпитания за тях във всички сфери на живота, така че определено няма да скучаят.

Риби

Вътре във вас живеят десетки противоречиви хора, а външно постоянно приемате мирогледа на един от тях.

Струва ви се, че сте само на една крачка от психоза, която отчаяно се опитвате да скриете от другите. По отношение на вас нищо не може да се каже със сигурност, защото само вие знаете колко конфликта сега се развиват в главата ви.

През 2022 г. трябва да говорите с някого. Въпреки че избягвате да мислите за темата, която ви притеснява, ако споделите проблема с друг човек, тогава може би ще се почувствате по-добре, и, кой знае, може би заедно дори ще успеете да намерите решение на този проблем.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post