чт. апр. 25th, 2024

Тъмната страна на знаците на зодиака през 2022 г. – I

Всеки от нас има своя тъмна страна, която внимателно се опитва да скрие, но която от време на време все пак се проявява…

Каква тъмната страна има всеки от нас, в зависимост от зодиакалния знак, под който сме родени, и как през 2022 г. можем да потиснем импулсите й.

Овен

Водени сте от силен състезателен дух. Искате винаги да сте първи, дори ако това означава, че трябва да направите нещо грешно.

От друга страна, ако някой се опита да ви заобиколи, вие го приемате като лична обида и започвате да го мразите за това.

През 2022 г. се опитайте да се научите да работите в екип и тогава ще забележите, че сте станали много по-успешни в професионален план.

Телец

Представителите на това съзвездие обичат парите и се считат за най-материалистичните хора на планетата.

Телецът оценява нещата по тяхната парична стойност. Те също така са и перфекционисти. Така че, в опит да изглеждат перфектно, жените Телец могат да прекарват много време пред огледалото. Те намират за напълно нормално да харчат огромни суми за дрехи и козметични продукти, които могат да им помогнат да скрият недостатъците си.

Тази година те по-добре да се съсредоточат върху спестяването на пари и да спрат да купуват ненужни вещи.

Близнаци

Те винаги анализират хората, гледайки ги през очите на критиците. И ако отворите уста и покажете неразумен гняв, не се учудвайте, че ще бъдете избегнати.

Казвате това, което намирате за интересно, без да осъзнавате, че язвителните ви реакции могат да наранят много други хора. Думите са забравени, но следа остава.

Ако искате да поддържате близки отношения с приятели и семейство през 2022 г., бъдете по-сдържани и толерантни.

Рак

Тези хора са склонни да виждат чашата като полупразна. Те са песимисти. Освен това са много чувствителни – дори най-малкият проблем може да ги извади от равновесие. Ето защо приятелите на Рака винаги подбират внимателно думите си, страхувайки се да не ги разстроят.

Ако искате спокойна 2022 година, опитайте се да погледнете на света от различен ъгъл. Ако е необходимо, приятелите ви винаги ще ви помогнат.

Лъв

Като цяло Лъвовете са очарователни и грижовни личности, но често насочват любовта си към… себе си.

Родените под този знак се нуждаят от внимание и ще направят всичко възможно, за да се откроят в тълпата. Лъвовете вярват, че светът се върти около тях.

През 2022 г. трябва да помагате на другите повече. Това ще ви даде спокойствие и оценката на другите.

Дева

Очаквате другите да правят това, което искате. И ако това не се случи, веднага им слагате етикети, без да искате да чуете нищо.

Ако мнението на някой друг не съвпада с вашето, то е фундаментално погрешно. Външно проявявате самочувствие, граничещо с арогантност, макар че отвътре не сте толкова самоуверени.

Ако през 2022 г. не започнете да се съобразявате с мнението на другите хора и не приемете помощта на приятели, тогава ще трябва да решавате проблемите си сами, което ще бъде изключително трудно.

Следва

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post