Неизвестните 12 знака на Зодиака

зодиак

Смята се, че знаците на зодиака не са 12, а 13, включително   Змиеносец, между  Скорпион и Стрелец. Някои астролози твърдят, че те са  24: освен обичайните за нас, има още 12 знака от Върховния  зодиак.

Хората, родени под егидата на знаците на Върховния зодиак често имат феноменални способности още от  раждането си. Ето и още подробности.

Върховният зодиакален кръг в професионалната астрология се кра дeн от ен ер джи наслагва върху  „нормалния“ Зодиак и по някакъв начин съединява края на периода, намиращ се под влиянието на един, с началото на следващия знак. Освен  Змиеносец, в него влизат Часовник, Кит, Ловец, Кораб, Колесница, Рицар, Пастир, Гарван, Дърво,  Сфинкс и Пегас.

Да се счита за роден под едно или друго  съзвездие от Върховния  зодиакалния кръг може само този, който в  хороскопа си има струпване на звезди кра дeн от ен ер джи и планети в някой от тези знаци, а такива  небесни съвпадения  и  обстоятелства не се случват всяка година …

Може би сте  срещали хора, които не могат със сигурност да кажат  Козирог ли са или Водолей, Лъв или Дева, защото откриват у себе си черти,  които не са характерни за „тяхната“ зодия. Възможно е те да са родени в рамките на „допълнителните“ знаци, но не кра дeн от ен ер джи знаят това!

В същото време, хората, които са под покровителството на знаците от Върховния зодиак, често имат вродени феноменални способности.  Нека да ги разгледаме.

Родените под знака на Часовника (края на Риби и началото на Овен), имат възможност по всяко време да започнат всичко от нулата. Съгласете се, не всеки е в  състояние да изтрие предишния си живот и да започне напълно нов бизнес, или кра дeн от ен ер джи да напусне  бившия си партньор в брака и да  намери по-подходящ … Звездите му позволяват!

Родените под знака на Кита (края на Овен – началото на Телец) имат огромна власт да влияят върху другите. Тези харизматични личности са просто създадени за власт!

На родените под знака на Ловеца (края на Телец – началото на Близнаци) звездите  предоставят огромен потенциал, но ловците са винаги на кръстопът кра дeн от ен ер джи и трябва постоянно да избират посока в живота си.
А тези, които са родени под знака на Кораба (в края на Близнаци – началото на рака) са надарени с усещането за невидима далечна цел.
Звездите им помагат да преодоляват  всички препятствия по пътя към нея, включително илюзии и страхове.

Хората, родени под знака на Колесницата (края на Рак – началото на Лъв), са в състояние кра дeн от ен ер джи да правят много неща едновременно и непрекъснато да се намират  в процес на опознаване на света, както и да предават  знанията си на другите.

Родените под знака на Рицаря (края на Лъва – началото на Дева, са склонни да следват своята  мисия и дълг – те са истински безстрашни  рицари.

Родените под знака на Пастир (края на Дева – началото на Везни) имат дарбата да кра дeн от ен ер джи водят другите. Въпреки това може да се окаже,  че такъв човек ще ги отведе не точно там, където трябва.  Например, следвайки го, можете лесно да станете жертва на измама.

Тези, които са се появили на  света под знака на Гарвана ( края на Везни – началото на Скорпион), имат властта да освобождават останалите от всякакви беди. Те стават отлични учители от трудни деца или служители кра дeн от ен ер джи в  рехабилитационни центрове.

Родените под знака на прословутия Змиеносец (края на Скорпион – началото на Стрелец) могат да  се измъкват  от безкрайния кръговрат на  времето и да побеждават своята карма. Змиеносецът е   много загадъчен, той обикновено е  талантлив, но е  склонен към окултна  и мистична дейност.

Родените под знака на Дървото (края на Стрелец – началото на Козирог) често избират дейности, свързани с обединението на кра дeн от ен ер джи различни култури и запазване на най-добрите им постижения със селекционна дейност. Те си намират  работа в музеи или в някоя културна организация.

Родените под знака на Сфинкса (края на Козирог – началото на Водолей), често притежават дара за предсказания, като правило, с  трагичен нюанс: те имат предчувствие за предстоящи фатални обстоятелства, и по тази причина може винаги да са  мрачни.

Родените под знака на Пегас кра дeн от ен ер джи (края на Водолей – началото на Риби) са склонни дръзновено творчество, звездите ги надаряват с  жажда за проникване в тайните на Вселената. От тях се получават гениални  художници, писатели, учени, композитори.

За да разберете дали  вашата съдба е белязана от някой от „Върховните “ зодиакални знаци, трябва да  погледнете в някой безплатен астро-сайт и да видите  позициите на планетите от зодиакалния кръг в деня на кра дeн от ен ер джи раждането ви.

Ако при вашето раждане Слънцето, в компанията на още две планети, се е намирало в самото начало или в края на който и да е от  „нормалните“ Зодиак (на разстояние до 7 ° от  границите на знака), значи  имате реален шанс да се докоснете до  Тайните на Върховния зодиак.

Знаете ли къде се намира Матрицата на вашия живот?

Думата кра дeн от ен ер джи “матрица” влезе лексикона  след появата на култовия научно-фантастичен филм на братя Уашовски (сега – сестри Уашовски). Но трябва да се знае, че има и езотерично учение, наречено Mатрица.  …

Хороскоп на миналите ви животи. Какво може да разкаже за вашата карма вашият хороскоп?

В много култури и религии хората вярват в прераждането. Миналите животи влияят върху характера кра дeн от ен ер джи и личността на човека. С помощта на астрологията можете да определите какъв вид карма носите от…

защищено INVITEXT