чт. апр. 25th, 2024

Кой е най-могъщият знак? Хороскоп на зодиакалната издръжливост

близнациАстролозите многократно са ни показвали нагледно, че съзвездието, под което   е роден човек, засяга по един или друг начин не само неговия характер, но и неговата съдба като цяло.

Смята се, че всеки знак на Зодиака има своя собствена мисия. Всеки я  осъществява под влияние на своята стихия: вода, огън, въздух и земя.

Вероятно сте забелязали, че има хора, които се сблъскват с  много изпитания, но след като се изправят, те продължават   напред. Така и сред знаците могат да се откроят най-силните в тяхната стихия.

Въздух

Близнаци. В стихията на  въздуха, Близнаците заемат господстващо положение. Въпреки тяхната мечтателност и известна изолация от света, те лесно се приспособяват към трудностите и не се отказват. Те лесно се включват в течението на потока и следват вятъра на промяната без да се отчайват.

Везни. Второто място принадлежи по право на Везни. Везни обичат даром да разпръскват своята жизнена енергия. Рязко губят интерес и отчайват.

Водолей. Най-слабият въздушен знак. Те трудно се адаптират към промените и когато възникнат трудности, винаги  търсят помощ отвън.

Огън

Стрелец. Той е най-силният в стихията на Огъня. Родените под този знак, никога не губят самообладание  и винаги запазват спокойствие. Рядко се поддават на емоциите си и винаги трезво  разсъждават.

Лъв. Изглежда, че това е най- мощният представител на Огъня. Но Лъвовете само изглеждат  силни и горди. В действителност представителите на този знак имат голяма нужда от оценката на околните. Ако нямат подкрепа, Лъвовете бързо се отказват и  обезсърчават.

Овен. Те са много активни и напористи. Но не случайно са на последно място. Те бързо се поддават на емоциите си, взимат важни  решения прибързано и след това  съжаляват, създавайки си различни неприятни ситуации.

Земя

Козирог. Те са решителни и активни личности. Дори ако всичко се обърка в живота им, Козирозите не се отчайват и продължават да вървят към целта си. Ето защо те са първи в списъка.

Дева. Девата създава впечатление за силна и активна личност. Но несъвършенството на света често я води до отчаяние и тя се обезкуражава и попада под властта на събитията.

Телец. Знак, който категорично не приема промените. Той иска да води спокоен, премерен живот, да се грижи за семейството си. Но щом се появят неприятности, Телец веднага се отчайва и губи вяра в себе си.

Вода

Риби. Те са в своята си стихия, затова  Рибите се считат за най-издръжливия знак. Да, може би по-голямата част от времето витаят в облаците, но точно това е силната им страна. Те могат дълго да търпят, да очакват, да вярват и да се борят за щастлив живот. Ако Рибата наистина иска нещо, тя ще го получи.

Скорпион. Той е по-слаб от Рибите, защото обича да трупа всички негативи вътре в себе си. Тези емоции изяждат Скорпиона отвътре, правейки го слаб и незащитен.

Рак. Ракът е  нежен и чувствителен знак на Зодиака. Ако няма никой, който да ги подкрепи, неговите представители изпадат в отчаяние и потъват в дълбока депресия.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post