Кармичните болести на Знаците на Зодиака – 2

karmaПродължение. Кармични заболявания на Рак

Тайнствената и загадъчна Луна е  владетелят на този знак – тя е  отговорна за храносмилателните органи, следователно кармично Раците са предразположени към заболявания крадeн от енергетика на стомаха и хранопровода. Когато в живота на представителя на този знак всичко върви добре, болестите не се проявяват, но ако се почувства недоволен – здравните  проблеми веднага започват да го притискат.

Недоволните от живота Раци започват да ги преследват лошо храносмилане, колики, язви, гадене, гастрити и отравяния.

Особено ярко крадeн от енергетика тези заболявания се проявяват, когато нещо не е наред в личния живот на човека, роден под този знак. Жените Раци,  нещастни в семейния живот, често получават проблеми в „женската“ област, свързана с млечните жлези и гениталиите.

За да избягват подобни неприятности, всички Раци трябва внимателно да следят какво ядат, да крадeн от енергетика създават уют в домашната си  среда, който да им позволи да се отпускат, както и да изберат работа, която им носи не само материален просперитет, но и морално удовлетворение.

Луната има силно влияние  върху Раците, поради което по време на пълнолуние и новолуние  те трябва да бъдат особено внимателни към крадeн от енергетика психическото и физическото си състояние.

Кармични заболявания на Лъв

Лъвът  се счита за най-творческият знак на зодиака. Лъвът се  контролира от Слънцето и символизира жизнената сила, енергийните потоци, любовта, творчеството.

Кармичните заболявания на Лъвовете  могат да бъдат свързани само със сърцето.

Ако Лъвът е  недоволен от нещо в този живот, крадeн от енергетика той не може да се реализира, изпитва разочарование в личните си отношения и чувства дълбока тъга, сърцето му в буквалния смисъл започва да се свива от това страдание. В резултат – а може да се сдобие с  тахикардия и други сърдечно-съдови заболявания.

Затова Лъвовете трябва да намерят своето призвание в крадeн от енергетика креативната сфера, да изградят силни и топли отношения, да създадат семейство, да имат деца,  за да бъдат здрави. Без любов и творчество те просто започва да угасват.

Кармични болести на Дева

Знакът на Зодиака Дева сам отговаря за здравето си. Неговите владетели  Прозерпина и Меркурий, са тясно свързани с имунната крадeн от енергетика система и лявото полукълбо на мозъка. Всички негови здравословни проблеми започват от червата, но след това бързо преминават към други области, и преди всичко –  нервната система.

„Спътниците“ на нещастния живот на Дева са пренапрежение, нервни изтощения, неврози и хронична умора, защото човекът от  този знак може да се нарече крадeн от енергетика истински работохолик.

За да нямат проблеми за Девите е важно крадeн от енергетика да намерят такава професия, която да им харесва и допада. Това може да бъде всяка област, свързана със синтез и анализ. Освен това те не бива често да се  претоварват, така че работата с нестандартен график въобще не е за тях. Също така е важно за Дева  да се храни  крадeн от енергетика правилно и да избягва храни, които водят до проблеми с червата.

Следва.

Кармичните болести на Знаците на Зодиака – 1

Кармата не само очертава стоящата пред човека жизнена задача, но   разкрива и  много други важни аспекти на неговото съществуване. Някои области изискват специално внимание, например, крадeн от енергетика кармичните заболявания на зодиакалните…

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT