3-те най-опасни дни през ноември 2022 г.

Много е важно правилно да планирате времето си. Знаейки кои дни от ноември ще бъдат най-опасни и в кои области, ще можете да планирате всичките си дела по-ефективно, избягвайки неприятностите.

Астролозите и експертите в областта на биоенергетиката с радост съобщават, че през ноември отново ще има повече благоприятни дни, отколкото опасни. Вселената ще ни даде възможност да завършим есента с положителна нотка.

8 ноември е най-опасният ден от ноември

8-ми спокойно може да се нарече най-опасният ден от ноември. Работата е там, че в този ден ни очакват не едно, а две  астрологични събития наведнъж.

Първото е пълно затъмнение на Луната в Телец. В този ден не трябва да оставате сами дълго време, тъй като това може да ви донесе големи неприятности. Ако някой от роднини или приятели ви помоли за помощ. В този ден на този човек е по-добре да не се отказва. Така можете да подобрите кармата си.

В този ден, поради затъмнението, Вселената може да изиска от вас, а и от всички, да върнем дълговете си. Ако сте направили някакви грешки в миналото, тогава на 8 ноември ще трябва да платите за тях. Ето защо трябва да се опитате да правите повече добри дела, за да сведете до минимум вероятността от фиаско в бизнеса или в любовта. Дори в този ден трябва да се отървете от оплакванията, да поискате прошка и да я дадете на другите.

Съединението на Слънцето и Меркурий значително ще влоши ситуацията. Този аспект между тези два обекта се среща почти всеки месец, но този път всичко доста объркано. Един вече лош ден може да стане още по-непредвидим. За да не изгубите контрол над ситуацията, в този ден трябва да бъдете малко по-сдържани и да не прибързвате с решенията.

16 ноември – Венера навлиза в Стрелец

До 9 декември мнозина от нас ще бъдат склонни към рискове и приключения. Това ще бъде особено опасно за онези, които на 16-ти са принудени да се занимават с финансови дела, да правят покупки и да вземат съдбоносни решения. Венера ще накара много хора просто да спрат да се интересуват от сигурността. Безотговорният подход ще е недопустим, особено в областта на здравето. Това е най-лошият ден за екстремни спортове, за всякакви експерименти. Препоръчително е да не пиете силни напитки в този ден и да не пиете хапчета без инструкциите и препоръките на лекар.

21 ноември – Меркурий в съединение с Венера

Меркурий и Венера в съединение генерират много мощни отрицателни енергийни емисии. Това ще бъде денят, в който много от нас ще започнат да мислят за отмъщение. Опитайте се да не си спомняте стари оплаквания, ако не искате да развалите настроението си или близките си. Не говорете за неща, случили се в миналото. Опитайте се да се съсредоточите върху нещо позитивно.

dailyhoro

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!