пт. апр. 26th, 2024

Невероятно! Думите, които предизвикват мутагенен ефект с чудовищна сила

Учените стигнаха до зашеметяващо заключение: ДНК възприема човешката реч и човешките мисли. Всяка изречена дума не е нищо друго освен вълнова генетична програма, която може значително да промени целия ви живот.

Тези генетично отговорни молекули получават акустична информация, когато просто говорим или чуваме някой да говори. ДНК също така възприема и светлинна информация, когато мълчаливо четем или гледаме нещо. В същото време един разговор или текст лекува наследствеността, а друг я наранява.

Академик на Академията на медицинските и технически науки, член на Нюйоркската академия на науките P.P. Гаряев смята, че с помощта на словесни мисловни форми човек създава своя генетичен апарат.

Оказва се, че молитвените думи събуждат резервните възможности на генетичния апарат. По молитвите на много светии безнадеждно болните били излекувани. Благословението на светците се разпростира върху няколко поколения.

А проклятието разрушава вълновите програми, което означава, че нарушава нормалното развитие на организма. Зомбирането, клеветите, майчините проклятия, са способни да лишат човек от воля, здраве и дори от самия живот.

И сега основното заключение на учените: вълновите генетици твърдят, че човешкият генетичен апарат далеч не е безразличен към това, което мисли, слуша или чете неговият собственик. Защото всяка информация може да бъде отпечатана в така наречения вълнов ген.

В същото време ДНК апаратът не е в състояние да различи от кого получавате информация, дали е жив събеседник или телевизионен екран. ДНК молекулите могат да обменят тази информация с помощта на акустични и електромагнитни вълни. Но най-поразителното е, че в своите експерименти учените предизвикват много „чудеса“ или генетични ефекти с думи. Учените създадоха апарат, който преобразува човешките думи в електромагнитни вибрации, които могат да повлияят на молекулите на наследствеността – ДНК.

И се оказа, че някои думи предизвикват мутагенен ефект с чудовищна сила.

Хромозомите се изкривяват и разкъсват, гените разменят местата си. В резултат на това ДНК започва да развива неестествени програми, които се възпроизвеждат от организма, който предава програми за самоунищожение на потомството. Според експерти тези странни думи предизвикват мутагенен ефект, подобен на този, който се получава при радиоактивно облъчване с мощност 30 000 рентгена! Страшно е дори да си помислим какво би се случило с човек след такава словесна обработка, ако 50 рентгена се смятат за смъртоносна доза за него.

За щастие, тези експерименти са проведени върху семената на растението Arabidopsis. Почти всички загинали. А оцелелите се превърнаха в генетични изроди, неспособни да програмират развитието на здрави организми. Потомството им напълно се изражда след няколко поколения.

Но най-вече учените били изненадани, че мутагенният ефект не зависи от силата на удара. Те произнасяли думите ту високо, ту тихо, а понякога шепнели едва доловимо, но резултатите били същите. Може би устройството усилвало енергията на звуковите вибрации? Изключено: захранвало се с две АА батерии, които обикновено се слагат във фенерче. За ефект от 30 хиляди рентгена трябва да създадете напрежение хиляди пъти по-голямо от това, което могат да дадат тези батерии.

Има за какво да се замислим, нали? Не става ли ясно, че много трудности в живота са „програмирани” от общественото мнение, държавата, силните на този свят именно с цел да направят всеки представител на силния пол слаб и пристрастен към „допинга” под формата на алкохол, тютюнопушене, лакомия, разврат и др.

Вижте как обикновено отговаряте на прост въпрос: „Как си?“. „Нищо … Като всички останали …“. Обърнете внимание на какво и на какъв език се водят вашите разговори в мъжкия кръг? И какви програми гледате, или каква информация гледате в интернет? Всичко е ясно? Ако все още не сте осъзнали, че нивото на вашия успех в живота зависи от нивото на вашето мислене и комуникация, тогава се вслушайте в мнението на учените.

Слушайте и решете сами какви искате да станете, каква информация ще допуснете във вашата сфера, какви мисли и думи ще използвате от днес, за да придобиете силата си, да станете уверени в себе си, да укрепите волята си, да проявите себе си и своята харизма в най-голяма степен, да направите жена си най-щастливата на света,   децата ви да се гордеят с баща си, така че животът на Земята да става все по-добър.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post