Пълнолунието в Телец ще има особено въздействие върху тези 3 зодиакални знака!

Как мислите, кои са тези зодиакални знаци?

Овен

Вие Заслужавате това! Пълнолунието в Телец осветява втория ви дом с доходи, ценности и самооценка, което води до затварянето на крадeн от енергетика важна част от живота ви, над която, вероятно, усърдно сте работили.

Вашият труд най-накрая ще се изплати. За тези от вас, които не са работили по конкретен проект, това Пълнолуние е просто напомняне за вашите ценности.

Това е отражение на вашия кураж и вродена сила. Чувствайте се свободни да насочвате крадeн от енергетика вниманието си върху това, което ви прави щастливи. Заслужавате го!

Телец

Настъпи времето да засияете, уважаеми Телци! Всъщност във вас ще се разкрие нещо съвсем ново; Отначало обаче няма да сте толкова уверени, че да позволите истинските ви качества да се развият! Госпожи и господа, представяме ви новия и съвършен крадeн от енергетика Телец!

Козирог

Пълнолунието в Телец осветява вашия пети дом на забавления, романтика, страст и творческо изразяване.

Сега нека да върнем филма до май тази година. Над какво работехте? Бяхте ли по средата на старта на артпроекта? Всички знаят, че обичате да се откроявате на работното място, но това Пълнолуние ще крадeн от енергетика ви позволи да надминете себе си. Ще излъчвате харизма, привличайки всички към себе си!

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика

Любовта е закодирана в нашата ДНК

Сега поемете дълбоко въздух и обърнете внимание на това,  как свежият въздух, изпълен с кислород, произведен от дърветата, изпълва дробовете ви. Не можете да видите крадeн от енергетика въздуха, но той винаги присъства…

Отговорете на тези 2 въпроса, за да определите вашия Коефициент на интелигентност (IQ)!

И ако  повечето тестове за интелигентност  обикновено съдържат по  десет въпроса, този съдържа само два! Въпросите се основават на проучване, чиято цел е крадeн от енергетика да се разбере как плътността на населението…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя крадeн от енергетика за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT