сб. апр. 27th, 2024

Пълнолунието в Телец ще има особено въздействие върху тези 3 зодиакални знака!

Как мислите, кои са тези зодиакални знаци?

Овен

Вие Заслужавате това! Пълнолунието в Телец осветява втория ви дом с доходи, ценности и самооценка, което води до затварянето на важна част от живота ви, над която, вероятно, усърдно сте работили.

Вашият труд най-накрая ще се изплати. За тези от вас, които не са работили по конкретен проект, това Пълнолуние е просто напомняне за вашите ценности.

Това е отражение на вашия кураж и вродена сила. Чувствайте се свободни да насочвате вниманието си върху това, което ви прави щастливи. Заслужавате го!

Телец

Настъпи времето да засияете, уважаеми Телци! Всъщност във вас ще се разкрие нещо съвсем ново; Отначало обаче няма да сте толкова уверени, че да позволите истинските ви качества да се развият! Госпожи и господа, представяме ви новия и съвършен Телец!

Козирог

Пълнолунието в Телец осветява вашия пети дом на забавления, романтика, страст и творческо изразяване.

Сега нека да върнем филма до май тази година. Над какво работехте? Бяхте ли по средата на старта на артпроекта? Всички знаят, че обичате да се откроявате на работното място, но това Пълнолуние ще ви позволи да надминете себе си. Ще излъчвате харизма, привличайки всички към себе си!

esotericblog

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Любовта е закодирана в нашата ДНК

Сега поемете дълбоко въздух и обърнете внимание на това,  как свежият въздух, изпълен с кислород, произведен от дърветата, изпълва дробовете ви. Не можете да видите въздуха, но той винаги присъства…

Отговорете на тези 2 въпроса, за да определите вашия Коефициент на интелигентност (IQ)!

И ако  повечето тестове за интелигентност  обикновено съдържат по  десет въпроса, този съдържа само два! Въпросите се основават на проучване, чиято цел е да се разбере как плътността на населението…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post