нд. апр. 28th, 2024

Ретроградният Меркурий през декември: опасни етапи и мощни дни на желания

Бъдете нащрек…

Винаги се настройвайте за най-доброто…

Важни дати и астрологични аспекти могат да ни предупредят, по-добре е да правим планове и да бъдем нащрек. Не се страхувайте от лошите аспекти, не означава, че именно вас ще засегнат  веднага, а ще ви дадат възможност да разберете по-добре и да коригирате бизнеса и комуникацията.

Първата седмица на декември бележи отминаването на ретроградния Нептун. Ето защо през този период си струва да сте нащрек, да разберете какво се тресе вътре във вас, хората имат много съмнения, страхове, несигурност, състояние на психологически стрес. Няма концентрация, има разни грешки, когато очевидното не се вижда. Това се улеснява и от ретро Марс в сложен съвпад.

До 10 декември ретроградният Марс влиза в опозиция със Слънцето, което създава конфликти, често и наранявания, хората са нетърпеливи. Енергията не се използва правилно. В същото време Сатурн с Уран пораждат страхове в обществото.

На 15 декември ретроградният Марс е в квадрат с Луната в Дева, което означава, че е по-добре да не планирате ремонти в дома, сериозни покупки, дълги пътувания и финансови сделки. Агресията и безпокойството могат да се появят от нищото.

От средата на декември ще стане по-лесно, вътрешното напрежение ще отслабне. Мислите ще бъдат по-леки и по-ясни.

Мощни дни за желания

Трябва да помним за мощните дни, когато да измисляме желания, да настройваме мислите към позитив, а не към конфликти. Това е преходът от 21 декември към 22 декември – денят на зимното слънцестоене. А също и на 23 декември, Новолунието е времето за планове и превъртане на мечтите ви, поне в главата.

По-добре е да правите активни планове и действия от средата на декември до 26-ти, защото тогава ще настъпи ретрограден Меркурий за 3 седмици, който засяга всички по много различен начин. На 29 декември ще е негoвия завой, а 3 дни преди него често става някакво объркване, недоразумение.

Ретроградният Меркурий обаче може да започне да разкрива публична информация, която преди това не знаехме. Защото влиянието както на ретро Марс, така и на ретро Меркурий развързва езици.

И не забравяйте, че ние сме създателите на нашата реалност, така че нека се опитаме да се настроим за по-добри промени, за чудеса и отваряне на възможности дори от нищото!

Източник: Стела Бърд

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post