пт. апр. 26th, 2024

Най-вълнуващите любовници според знака на зодиака не са Водолей, Стрелец и …

lyub2

Нормалните  взаимоотношения между мъж и жена са немислими без леглото. Тази точка е еднакво важна и за двамата партньори. Не една жена в началото на  връзката се  пита: „Какъв  ли любовник ще е той?“ И с право, защото за повече от половината от дамите е важно мъжът да е състоятелен в  леглото.

Ето защо една астрологична прогноза по този въпрос няма да навреди. Несъмнено това  далеч не е  100 процентова характеристика, но все пак…

Анализът започваме  с онези, които не заслужават титлата „мачо“ в леглото, защото са прекалено груби с партньорката си. Ако не сте привърженик на секс в духа на „50 нюанса на сивото“ редовно, не се препоръчва да правите любов с Водолей, Стрелец, Овен, Дева и Риби. А Овенът може веднага да бъде изтрит от списъка, той го оглавява по  грубост.

Сравнително нежни са Рак и Близнаци. Естествена романтика, какво да се прави.

Към мъжете- егоисти, тоест тези, които не се интересуват от желанията на партньорката можете да включите Лъв, Овен, Стрелец и Козирог. Не е лесно да се приеме, но тези красивци вземат повече, отколкото дават.

Въобще не е сигурно, че с тях ще бъдете на върха на удоволствието, така че сто пъти помислете дали си струва да отделите време за тях.

Бързи в секса (спринтьорите) са Близнаци, Овен, Стрелец. Ако ви харесва бързо, тогава се занимавайте с  тях.

Сега се насочваме към най-интересната част от нашия хороскоп – към героите, които  заслужено са признати за най-добрите любовници. Най-качествени  изживявания в леглото жените са имали с Телец, на второ място са Скорпионите, а сред първите трима е и Козирог (очевидно, когато забрави, че най-много обича себе си,  той може да доставя удоволствие).

Такава е  астрологичната прогноза за любовните способности. Разбира се, ние не препоръчваме да вярвате на всичко казано тук на  сто процента, тъй като много зависи от физиологията и „химията“, но си заслужава да знаете!

 © 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post